Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Apua fantasian kirjoittamiseen!
QR-Code dieser Seite

Apua fantasian kirjoittamiseen! Hot

----intro----
Toukokuu oli lopuillaan, oli 23. päivä. Aurinko paistoi kirkkaasti talon ruokasalin ikkunoista sisään, ja sisällä istui poika kirjoittamassa. Pojalla oli tietokone auki ruokapöydällä, ja hänen sormensa löivät näppäimistöä huimalla vauhdilla kymmensormijärjestelmää muistuttavalla tavalla. Kirjoitusohjelmaan vyöryi tekstiä, mutta poika pysähtyi yhtäkkiä. Hänen sini-harmaat silmänsä katsoivat ulos. Erään saarnin lehdet olivat juuri kasvaneet. Ulkona oli poikkeuksellisen kuuma.
“Ei, ei tule mitään.” poika totesi, ja poistui tiedostosta. Sitten hän loi uuden, vilkaisi tekemäänsä ajatuskarttaa pöydällä, alkoi taas kirjoittamaan huimaa vauhtia.
“Surkeaa!” poika huusi itselleen, ja poisti tiedoston. Sitten hän loi uuden ja alkoi taas kirjoittamaan. Tätä tiedostojen luontia ja poistamista jatkui pitkin iltaa, kunnes poika avasi osoitteen Kirjoittaja.fi. Siellä hän klikkasi kohdasta “Luo novelli”, ja valitsi kategoriaksi “Muut”. Hän kirjoitti tämän tekstin laatikkoon ja jatkoi.
----Itse asia----
Hei! Tarvitsen apua kirjoittamisessa. Olen alkanut kirjoittamaan fantasia-tarinaa, joka pohjautuu Aku Ankan nettisivuilla pyörivään fantasiaroolipeliin, mutta mitkään ideat eivät tunnu toimivan. Minulla on kaksi ideaa:
-Ajatuspyökkien (suuri metsä) läpi alkaa kasvaa liikenne, ja lopulta ajatuspyökit merkillisesti kuihtuvat ja kuivuvat.
-Beldil Faegwyn on nuori poika, joka asuu lähellä Pakkasvaaran ja Pakkasvirran kaupunkeja. Eräänä päivänä eteläinen ryöstäjäheimo hyökkää hänen perheensä tiloille, ja Beldilin vanhemmat kuolevat. Beldil päättää lähteä etsimään tämän ryöstäjäheimon, ja pitkä matka etelään alkaa.
Tarvitsen teitä lukijoita nyt valitsemaan jommankumman ideoista, tai yhdistelemään niitä minulle. En keksi hyvää aloitusta.
Siinä kaikki, ~Ande Bushe

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Apua fantasian kirjoittamiseen! 2017-05-20 06:54:47 Ryövärintytär
Arvosana 
 
5.0
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    May 20, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Laitoin tähän tähdet ihan siksi, että huomaisit vastauksen tulleen. Muuten vastaukset eivät näy ellei niitä käy erikseen etsimässä.

Mielestäni noista kahdesta aiheesta ensimmäinen (Ajatuspyökki) on ehdottomasti parempi. Perustelu on yksinkertaisuudessaan se, että orvoksi jääneen lapsen kostoretki on lukemattomiin kertoihin läpi kirjoitettu aihe. En jaksaisi itse sellaista lähteä lukemaan. Ajatuspyökkien läpi virtaava liikenne on jo ideana kiehtova. Siihen tarttuisin heti.

Oikeastaan aika hassua, että juuri fantasia, jonka pitäisi olla kirjoittajan idea-avaruus vailla rajoituksia ja estoja, on sellainen kirjoittamisen alue, jossa usein tyydytään kopioimaan. Toivottavasti saat idean päästä kiinni ja onnistut luomaan jotain uutaa ja ihmeellistä. Onnea kirjoitustyöhön! Laitathan meille tänne Kirjoittajat.fi -sivustolle makupaloja työn edetessä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS