Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Runoja - tekisimmekö jotain ihan uutta?
QR-Code dieser Seite

Runoja - tekisimmekö jotain ihan uutta? Hot

Hei,

Voisimmeko kirjoittaa yhteisen runokirjan, johon jokainen käyttäjä kirjoittaisi yksi tai kaksi runoa? Joku muukin on muistaakseni ehdottanut samaa. Jokainen sivu sellaisessa kokoelmassa olisi jännittävän erilainen. Mitä mieltä olette? Kirja, jolla on kahdeksankymmentä kirjoittajaa - vieläpä kirjoittajayhteisöstä - saattaisi kiinnostaa kustantajia.

Mitä mieltä olette? Joku vain pitäisi valita kokoamaan kirjaa, vetämään projektia. Täällä on selvästi potentiaalia. Hypätkää kelkkaan! On tunnettu tosiasia, että runoja voi julkaista mihin tahansa vuodenaikaan.

Aurinkoista kevättä!

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Runoja - tekisimmekö jotain ihan uutta? 2017-04-15 05:55:10 Ryövärintytär
Arvosana 
 
5.0
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    April 15, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Laitan tähän tähdet, että hoksaat vastauksen tulleen.

Muutenhan tämä on hyvä idea, mutta ei taida monellakaan olla aikaa viedä asiaa eteenpäin. Kirjoittajana voisin kyllä parilla runolla osallistua, jos raapustuksiani edes hyväksytään kokoelmaan. Vetäjän pitäisi kyetä valikoimaan tarjotuista runoista ne, joiden laatu riittää julkaisuun. Meitä on täällä niin eritasoisia kirjoittajia, enkä minä ainakaan osaa arvioida omia tekstejäni. Sama ongelma on varmasti monella muullakin. Jos kaikki tarjotut runot hyväksytään, kokoelmasta tulee harjoittelijamainen kyhäelmä, jota ei saa läpi mihinkään, koska runot ovat niin eritasoisia. Kustantajalle pitäisi kuitenkin tarjota mahdollisimman valmista pakettia.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS