Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Sikainfluenssa
QR-Code dieser Seite

Sikainfluenssa Hot

Minäkin valitettavasti sain sen rokotteen silloin. Sikainfluenssapiikin. Se oli paholaisen tuote! Koko influenssa oli saatanasta! Lääkeyhtiöt ovat saatanasta. Olen tehnyt pitkällistä tutkimustyötä olettaen hypoteettisesti, että sikainfluenssa oli lääkeyhtiöiden luomus, johon he tulisivat lyhyellä varoitusajalla tarjoamaan riskitöntä ratkaisua – rokotettapa hyvinkin. Olen monesti tutkimusten edetessä saanut vahvistusta väitteelleni.

Huoh. Taas tuo naapuri tuijottaa. Hänkin on aivan varmasti jäsen siinä salaliitossa! Ei tuo muuten noin tuijottaisi. Noniin, lähde jo! Taidanpa käydä tutkimassa vähän, mitä talostanne löytyy, hyvä herra Hyvönen. Jäät nalkkiin. Minua et enää salakuuntele.

Olen saanut monesti vahvistusta väitteelleni. Tutkimukset lähtivät liikkeelle, kun selailin internettiä ja kyllästyin valtamediaan. Päätin käydä vaihtoehtosivustolla – Nettimediassa. Löysin sieltä kovin mielenkiintoista informaatiota ja vieläpä hyvillä lähteillä. Tieto ei ollut tavanomaista uutisointia; turhia juttuja ja Ameriikan mielistelyä. Sen sijaan löysin artikkeleita sodista, niiden syistä, erilaisista salaliitoista, eliitin Bilder Berg -kokouksista ja jopa vuodettua tietoa niiden sisällöistä!

Miten päädyin tekemään tutkimusta juuri sikainfluenssarokotteesta? Noh, yhtenä tiistaiaamupäivänä olin juuri palannut kotiin leipäjononosta. Lämmittelin mikrossa Coo-kauppiaiden lahjoittamaa valmista kalakeittoa ja lueskelin E-koodilistaa. Olin edellisenä päivänä löytänyt mielenkiintoisen englanninkielisen artikkelin siitä, kuinka tiettyjä E-koodeja käytetään ihmisten mielten manipuloimiseen. Sitä ei kalakeitossani ollut. Onneksi

Mutta mitä ihmettä... hevonen? Takapihallani? Mistäs sinä olet karannut?" Silittelen hevosenruskeaa karvaa ja päätän hypätä hevosen kyytiin. Tamma ei ole moksiskaan. Taputtelen sen kaulaa ja käsken lähtemään liikkeelle. "Vauhtia!" huudan ja kirmaamme autotielle. Hevosen karva on valkea ja sillä on keskellä otsaa sarvi. "Yksisarvinen! Tiesin, että olette todellisia!".

. Otin valmiin kalakeiton mikrosta, kannoin sen tietokoneen eteen ja menin Nettimediaan. Avasin sivupalkista "terveys"-osion, johon en ollut edellisenä iltana ehtinyt tutustumaan. Kolmas otsikko suorastaan kirkui nimeäni: lue minut Hannu! Lue!

"Sikainfluenssaepidemia oli lääkeyhtiöiden ja USA:n yhteistyön tulos".

Olin toki lukenut jo aiemmin, kuinka lääkeyhtiöt orjuuttavat sairaita tropeillansa. He eivät halua, että ihmiset ravitsevat itsensä kuntoon elintavoilla. He ovat kovin huolissaan terveysvillityksestä, ja ovat jopa tehneet töitä vähentääkseen valtioiden osallistumista liikuntaharrastusten tukemiseen. Huomaamattomasti, tietenkin, ja kiertoteitse. He ovat juuri niitä tahoja, jotka tukevat einesteollisuutta ja nauttivat, kun ihmiset ovat koukussa Coca-Colaan ja muihin vain WC:n pesuun kelpaaviin aineisiin. Krooniset sairaat ovat maailman parhaita laillisia rahalähteitä. Heidän on pakko ostaa, kun vaihtoehtona on kärsimys tai jopa kuolema.

Visualisoin sikainfluenssaepidemian alkamisen mielessäni aina näin: vuonna 2008 porhot istuskelivat punaisilla nahkatuoleillaan tammipuisen pöydän ääressä ja totesivat ykskantaan, että "nyt on poijjaat saatava rahaa". Lintuinfluenssa oli siihen aikaan yhä voimakkaana ihmisten muistoissa. "Sikainfluenssa!" väläytti joku pöydän ääressä. "Minun laboratoriossani on kehitetty sikainfluenssa ja rokote siihen. Tartutetaan tautia populaatioon, laitetaan media lietsomaan paniikkia ja pakkomyydään rokote valtioille. Otetaan kunnon katteet. Saadaan vähän kesälomarahaa. Miltä kuulostaa, jätkät?".

Jotenkin tuolla tavoin alkoi siis massiivinen rokotuskampanja lievähköön sairauteen. Oma henkilökohtainen kiinnostukseni aiheeseen on voimakas. Olen sairastunut rokotuksen vuoksi erittäin rajoittavaan narkolepsiaan. Tekemäni 102-sivuinen, täysin riippumaton tutkimus on luettavissa alla.

LÄÄKEYHTIÖT SIKAINFLUENSSAN TAKANA

Hannu Virtan

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Sikainfluenssa 2015-10-10 05:33:53 viskisieppo
Arvosana 
 
2.5
viskisieppo Arvostellut: viskisieppo    October 10, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Jeps. Mielestäni tarinan voisi käydä vielä läpi ajatuksen kanssa ja parantaa hieman tekstiä. Teksti oli selkeää, mutta paikoin vähän hiomatonta. Hieman en myöskään ymmärtänyt tuota yksisarvinen juttua (tosin lempisarjassani Twin Peaksissa on myös yksisarvinen, jonka tarkoitusta en ymmärrä, jotenka ei kai siinä mitään). Ehkä vois jättää pois nuo huoh ja noh ilmaisut, ne jotenkin sattui silmään, en tiedä häiritsikö muita.

Muuten kelpo juttu ja hyvä idea. Hieman hiomista joo.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Sikainfluenssa 2015-09-25 15:26:27 Banshee
Arvosana 
 
3.5
Banshee Arvostellut: Banshee    September 25, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Keskittymishäiriöinen lukija ja "tajunnanvirta" ovat huono yhdistelmä, mutta yritin parhaani mukaan päästä kärryille. En vain sisäistänyt kirjoituksen keskeistä ideaa, saatekirje, haastattelu? Teksti itsessään oli kyyllä ihan selkokielistä

Tuntuu siis kuin henkilöä haastateltaisiin, mutta ilmeisesti kuitenkin ajattelee päänsä sisällä, jolloin kerronnasta tulee vähän hassu viba. Ainakin minulle.

Hulluusnäkymät ovat mielestäni liian alleviivaavia, tekee liian selkeäksi asian.

Aihe itsessään on jättebra, muutakin kuin fantasiaa ja romantiikkaa on joskus kiva lukea täällä. Hyvä! Foliohattuilua! Liskomiehiä! Pidän myös tarinan rakentamisesta otsakkeilla, se on mielestäni kehittyneempää tarinankerrontaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Sikainfluenssa 2015-09-23 20:02:56 halla-ananas
Arvosana 
 
N/A
halla-ananas Arvostellut: halla-ananas    September 23, 2015
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ääh. Sieltä puuttuu yks "-merkki. Ärsyttää. :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS