Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Mahdottomuus?
QR-Code dieser Seite

Mahdottomuus? Hot

Miksi emme usko mahdottomaan? Kuka on määrittänyt sen mikä on mahdotonta? Kuka on kertonut sinulle ettei jokin asia ole mahdollista? No minäpä kerron, koska ihminen ei usko siihen mitä ei ole omin silmin nähnyt. Ihminen torjuu kaiken joka tuntuu mahdottomalta. Miksi ette avartaisi mieltänne ja uskoisi asioihin jotka tuntuvat mahdottomilta. Ei ole olemassa mahdottomuuksia. Ihminen pian keksii väkisinkin miten ihminen saadaan lentämään. Elämä olisi paljon mielenkiintoisempaa, jos uskoo että jotain ihmeellistä tapahtuu. Ei uskomisessa ole mitään pahaa, se on jokaisen oma mielipide. Vamppyyreitäkin voi olla olemassa, entä jos ne vain piilottelevat meiltä ja uskottelevat meille että ovat ihmisiä. Entä jos kaverisi olisikin vamppyyri. Nyt varmaan ajattelet, että ei tämä ole mistään fantasia kirjasta. Muttamistä sitä tietää, täällä voi olla vaikka mikälaisia olentoja joista meillä ei ole hajuakaan. Yksinkertaisesti sanottuna: Mahdottomuus? ehei sellaista ei ole olemassa ;)

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Mahdottomuus? 2013-10-07 11:03:06 jouniet
Arvosana 
 
4.0
jouniet Arvostellut: jouniet    October 07, 2013
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ytimekästä pohdiskelua filosofisesta aiheesta. Olet oikeassa siinä, että maailmaan pitää suhtautua avoimin mielin. Oma mottoni asiaan liittyen: "Kyseenalaista kaikki, mutta pidä kaikkea mahdollisena".

Jos muiden ihmisten reaalimaailma ja omat uskomukset eivät aina kohtaakkaan, niin henkireikänä voi olla vaikka fantasiakirjallisuus. Olen itse aina ajatellut asian niin, että jokainen ihminen luo oman universuminsa. Omaan universumiinsa voi kehitellä mitä itse haluaa. Maailman kaikkien ihmisten universumit sivuavat tai leikkaavat toisiaan enemmän tai vähemmän, riippuen siitä miten paljon ihmiset ovat tekemisissä keskenään. Ristiriitatilanteita syntyy, kun kaksi toisistaan poikkeavaa unversumia kohtaavat. Ongelmia tulee siitä, kun yritetään muokata toisen universumia oman universumin jatkeeksi. Niinkauan kuin pitää tämän mielessä, voi vapaasti uskoa mihin haluaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS