Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Onko sinulla pidempiä tarinoita joihin haluat palautetta?
QR-Code dieser Seite

Onko sinulla pidempiä tarinoita joihin haluat palautetta? Hot

Ollessani tällä sivustolla ja selaillessani tarinoita olen pannut merkille jotain. Täällä on paljon jatkuvia tarinoita jotka ovat saaneet alussa hyviä arvosteluita mutta ovat sitten lakanneet saamasta arvosteluita lainkaan tai saavat niitä vain osiin teksteistään ja jolloin arvostelu saattaa koostua vain parista sanasta.
Esimerkki tästä olisi vaikka iBOB:n vielä keskeneräinen Geenivaras sarja jonka lukemista suosittelen teille kaikille. Kun löysin hänen tarinansa panin merkille että hän oli saanut palautetta vain puoliin julkaisemistaan osista ja palautteen antajat vaihtelivat paljon. Päätin siis lukea jokaisen osan ja arvostella ne jonka teinkin.
Tällä sivustolla sattuu vaan olemaan paljon enemmän tarinoita jotka ovat vajonneet syvyyksiin uusien tarinoiden alta. Ajattelin että olisi mukava arvioida noita tekstejä mutta kun on vaikea tietää ovatko kirjoittajat enää aktiivisia tai haluavatko palautetta joten päätin sitten tehdä tämän "ilmoituksen"
Eli, jos sinulla on julkaistuja tarinoita joihin et ole vielä saanut palautetta ja jotka ovat jo päässeet vajoamaan useampia sivuja alas niin kommentoi tähän tekstisi nimi. Pyrin arvioimaan kaikki tekstit mihin pyydätte arvostelua mutten lupaa mitään sillä minullakin on raja siihen paljonko pystyn arvioimaan riippuen siitä paljonko tähän nyt vastauksia tulee.
Olisi mukavaa jos muutkin sivuston käyttäjät tähän innostuisivat (en tarkoita sitä etteivät muut tällä sivustolla palautetta antaisi) sillä palautteen antaminen ja saaminenhan on iso osa tätä sivustoa ja sen pyörimistä.

Näkemisiin.
T: Aloittelija

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Onko sinulla pidempiä tarinoita joihin haluat palautetta? 2019-11-21 22:23:41 Susimies
Arvosana 
 
5.0
Susimies Arvostellut: Susimies    November 22, 2019
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Onko sinulla pidempiä tarinoita joihin haluat palautetta? 2019-08-06 07:36:27 Arska
Arvosana 
 
5.0
Arska Arvostellut: Arska    August 06, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Todella mahtava ajatus sinulla Aloittelija. Palautteen antaminen täällä on jostakin syystä melkoisen haastavaa monelle.
Palaute on kuitenkin se ainut palkkio kirjoittajalle tällä sivustolla. On hienoa kun joku tahtoo kannustaa tekstin tuottajia tavallasi.

Kyllä varmaan lähes kaikki kirjoittajat ovat yhä aktiivisena täällä, vaikkeivat lisää omia tekstejään enää. Syynä saattaa olla juuri tuo havaitsemasi palautteen vähäisyys.
Kyllä se meistä kaikista on kiinni, kuinka aktiivisesti tämä sivusto toimii, ja palaute on varmasti yksi motivoiva tekijä tekstien esiintuonnissa.

Nyt, kun kerrot käyväsi vanhojen tekstien sisältöihin käsiksi ja annat niille palautetta, varmasti alkaa noiden tekstien kirjoittajatkin kulkea sivustolla taaksepäinkin. Toivottavasti palautteen saaja muistaa antaa oman "peukalonjäkensä" havaitessaan saaneensa kommentin. Näin palautteen antajakaan ei tunne turhautumista siitä, ettei tiedä onko kommentti noteerattu.

Hyvää kesänjatkoa sinulle. ---Arska---

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS