Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Havinaa Hot

Katsoin valkoisia siipiä jotka heijastuivat peilin hopeisesta pinnasta. En nähnyt hänen kasvojaan, ainut mitä saatoin ajatella oli rauhoittava läsnäolo joka tuntui samalta kuin hiljaisen metsän siimes kesäiltana, niin kaunista mutta katoavaa. Siksi puristin kiinni siitä niin kauan kuin se oli lähelläni, kun käteni vielä saattoivat hipaista sitä. Voisiko sellaisesta koskaan kokonaan päästää irti rikkomatta itseään?
Tunsin kuinka hänen kätensä laskeutui olkapäälleni, jääden niille sijoilleen. Se oli kuin hiipivä, rakkaudenosoitus jolle en voisi sanoa ei, en nyt enkä huomennakaan. Lämpimän tuulen tavoin se pyyhkäisi ylitseni tuoden mieleen ne tuhannet muistot, joissa en osannut pelännyt.
Katsoin kuinka oma käteni kohosi olkapäälleni ja puristi sitä kuin tappaakseen tyhjyyden joka nousi kuin myrsky kauniin sään jälkeen. Kun uskalsin nostaa katseen uudestaan peiliin ja katsoa tuon olennon silmiin, ymmärtäen etten nähnyt enkeliä. Näin itseni kahlittuna siihen kadotettuun osaani.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Havinaa 2016-08-15 17:37:44 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    August 15, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä on väärässä kategoriassa.

Koko teksti on kuvailua. Tapahtuuko tässä jotain? Onko tämän tarkoitus olla vain tunnelmakuvaus? Koska siihen tarvitset enemmän sanoja. Tarinan saa kerrottua nopeastikin, tunnelman ja tunteiden kuvailuun tarvitaan hurjasti enemmän tavaraa.

Olet koonnut hienoja sanoja, mutta oletko katsonut koko virkettä alusta loppuun asti? Että se sopii, toimii ja muodostuu järkeväksi.
"Se oli kuin hiipivä, rakkaudenosoitus jolle en voisi sanoa ei, en nyt enkä huomennakaan." -> Mitä tarkoittaa lause 'se oli kuin hiipivä' itsessään? (Pilkku erottaa lauseet samassa virkkeessä.) Seuraava lause virkkeessä sanoo: 'rakkaudenosoitus jolle EN voisi sanoa EI, EN nyt ENkä huomenna.' Liikaa samankaltaisia kieltomuotoja, alkaa kuulostaa liikaa toistelulta.
"joissa en osannut pelännyt." -> osannut pelätä?
"kuin tappaakseen tyhjyyden joka nousi kuin" -> älä käytä kahta kuin-sanaa samassa virkkeessä.
" Kun uskalsin nostaa katseen ---, ymmärtäen etten nähnyt enkeliä." -> nämä lauseet eivät sovi samaan virkkeeseen. Eli kun-alku ja ymmärtäen-jatko (lauseenvastikkeen eteen muuten ei tule pilkkua) eivät sovi yhteen.

Vähän sanoja, paljon huomautettavaa :/ Mutta hyvä uutinen on se, että nämä on nopeasti korjattu :) Ja tekstistä näkee, että sinulla on lahjoja kirjoittamisessa. Olet vasta aloittelija, mutta hyvällä tiellä! Harjoitusta, harjoitusta, harjoitusta siis! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS