Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Naiset ovat vaikeita!
QR-Code dieser Seite

Naiset ovat vaikeita! Hot

Laukut, mikä ihana sana. Myönnän olevani hieman shoppailuholisti, mutta eihän se pahakaan asia ole, vai onko? Olen kokenut monesti rakastumisen ensisilmäyksellä, niihin erivärisiin, erikokoisiin, sekä eri tuntuisiin..laukkuihin. Ainoa ongelmani on hinta, nimittäin tällä opiskelijan budjetilla ei pahemmin osteta niitä 300–900€ hintaisia ihanuuksia. Saahan niitä halvemmallakin, mutta nuo kalliit yksilöt vetävät minua huolestuttavasti enemmän puoleensa, kuin ne alle 50€ hintaiset. Myönnän että kaapistani löytyy tätä huonompaakin laatua parisen kappaletta, mutta tänä kesänä tai alkusyksynä oikeastaan, haluaisin laukun joka on hieman laadukkaampi, tai ainakin näyttää siltä. No joka tapauksessa olen kiertänyt keskustan kaikki mahdolliset kaupat mistä niitä voisi löytyä, tuloksetta. Netissä olen käyttänyt myös älyttömän paljon aikaa tällaiseen asiaan, sekä olenkin löytänyt pari helmeä. Juuri kun olen päässyt maksu osioon pitkien kamppailujen jälkeen, ruudulle ilmestyy punaisella teksti jossa sanotaan, että korttiani ei ole hyväksytty. Arvatkaa ärsyttääkö tuollainen? Ymmärsin todellakin tänään että naiset ovat vaikeita, tai ainakin minä olen näin yksinkertaisen asian suhteen, vaikka kaupat ovat pullollaan niitä halvempiakin laukkuja. Olen ilmeisesti muodostanut mieleeni tietyn ihannelaukun joka on saatava, mutta se on vain kaukainen unelma joka tällä hetkellä ei ole sopiva lompakkooni. Voi kuinka odotankaan sitä aikaa, jolloin tienaan omat rahani vakituisessa työssä ja voin ostaa sellaisen unelmalaukun kaikilla herkuilla, että kenelläkään ei ole vastaavaa.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Naiset ovat vaikeita! 2014-09-01 14:09:03 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 01, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hieman erikoinen mielipidekirjoitus, mutta onhan se silti sitä.

Vaikka olenkin nainen, en ymmärrä paljoakaan laukkuhimon päälle :) Etkä oikein saanut vakuutettua minua puolellesi, saatika ymmärtämään miksi kukaan muu kuin erittäin rikas ostaisi tuon hintaisen laukun. Jos perustelet laukkuholistisuutesi taiten, saatan muuttaa mieltäni :) Jos vakuutat minut oikein hyvin, saatan itse käyttää joskus enemmän rahaa käsilaukkuun kuin sen 50€ ;)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Naiset ovat vaikeita! 2012-08-09 21:55:04 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 09, 2012
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

:D
Voin sieluni silmin kuvitella tuon saman tunteen kaikkien (melkein ainakin) kokemana! En myöskään halua antaa sovinistista kuvaa itsestäni, mutta uskon, että kirjoituksessa sana "laukku", olisi mahdollista korvata myös sanalla "kengät"! :D

Tekstistä.
Sujuvaa ja hyvin kirjoitettua!
Lauseena, "Myönnän että kaapistani löytyy tätä huonompaakin laatua parisen kappaletta...", on mielestäni hieman vaikeaselkoinen ja jouduin lukemaan sen kahdesti.
Hieman toivoisin myös "enteriä"-väliin, niin ei kaikki olisi yhdessä pötkössä.

Kiitos tunteella kirjoitetusta tekstistä! :D Uskon, että sanoma tuli suoraan sydämestä!

Ps. Pidetään peukkuja, että kaapistasi löytyy lähiaikoina vähintään Mulberry! :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
21
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS