Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Live,Love,Laugh #2
QR-Code dieser Seite

Live,Love,Laugh #2 Hot

Pääsemme risteykseen ja katson ympärilleni, Lucy juoksee Tremyn kanssa tänne päin. “Heij!” huudahdan, kun he ovat kohdallamme.
“No moi, mitäs tänne?” Lucy kysyy. “Eipä tässä, Tracy pelkäs tänää hihnaa.” sanon kun vaihdamme kuulumisia. “Ai, Tremy seuraa mua nyt, joka paikkaan” Lucy nauraa. “ Ääh, nyt nopeesti pikku lenkki ku koulu alkaa tunnin päästä” huudahdan. Lähdemme juosten kiertämään kortteliamme. Lenkin jälkeen huudamme heipat ja lähdemme kotiin. Otan Tracyn syliin ja kaivan avaimet. Aukaisen oven ja kannan Tracyn pesuhuoneeseen. Otan pyyhkeen ja pesen sekä kuivaan Tracyn. Sitten lasken tuon alas ja kiipeän yläkertaan. Menen suihkuun, vaihdan koulu vaatteet ja hoidan kasvoni edustavaan kuntoon. Rymistelen alakertaan, jossa Veeti mutustaa leipäänsä. Otan muropaketin ja kaadan niitä kuppiin. “Hei Veeti, mitkäs on päivän pläänit?” kysyn kaataen maitoa kuppiin.

-Teksti on hieman tökeröä, juoni ei ole vielä alkanut
- Jos sinua kiinnostaa voit ihmeessä heittää mielipiteesi, kestän kyllä kritiikin
-Mukavia lukuhetkiä just sulle:)

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Live,Love,Laugh #2 2017-12-04 19:26:48 J-K
Arvosana 
 
N/A
J-K Arvostellut: J-K    December 04, 2017
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tätä mietin minäkin, että hassu asetelma kirjoittaa ajasta, jossa juoni ei ole vielä alkanut?

Juonihan kulkee koko kirjoituksen läpi, ihan alkutavuista viimeiseen pisteeseen. Se ei ole pelkästään niitä jännittävimpiä käänteitä, vaan käsittää ne "arkisemmatkin" kohtaukset. Niissä "arkisissa" kohtauksissa voi olla upotettuna esim. henkilöiden esittelyä, heidän keskinäisiä suhteitaan, jotain piilotettuja viittauksia tuleviin tapahtumiin jne.

Eli summa summarum: juoni alkaa siitä, kun alat kirjoittaa. Jos jokin osa ei mielestäsi sovi juoneen, muokkaa se sopivaksi tai jätä raa'asti pois.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Live,Love,Laugh #2 2017-11-23 15:59:37 Lorenzia
Arvosana 
 
1.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    November 23, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tarinan kirjoittaminen kannattaa aloittaa siitä kohtaa, mistä juoni on jo alkanut. Taustoja voi selittää silloinkin. Kerro mieluummin enemmän päähenkilön ajatuksista ja tunteista kuin jokaisesta oven avaamisesta ja askeleesta. Kirjan alkuun on hyvä luoda joku koukku, joka saa lukijan kiinnostumaan ja miettimään, mistä tarinassa on kyse. Nyt käteen ei jää oikeastaan mitään.

Lisäksi vielä suosittelen, että kirjoitat pitemmän pätkän kerralla. Ja kun olet kirjoittanut, luet sen uudestaan ja muokkaat. Sitten vasta julkaiset, niin on helpompi antaa vinkkejä kirjoittamiseen ja sisältöön, jotka oikeasti sinua auttaisivat :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS