Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Cha-cha Hot

Kannamme molemmat omat tavaramme yhteispukuhuoneeseen. Äitini ei ole onneksi enää vuosiin tullut kiusaamaan minua, vaan antaa minun valmistautua yksin, kavereiden ja kilpakumppaneiden kanssa. Ja tietysti Ninan kanssa, yhdessä. Olemme tanssineet parina jo kohta kymmenen vuotta, pikkupennuista aikuisiksi. Aluksi olimme tietysti vain tanssipari, mutta nykyään olemme jo paljon muutakin, ainakin minun mielestäni.

Tanssikisojen pukuhuoneissa ei ole pienintäkään glamouria. Tällä kerralla meidät on pakattu kellarissa olevaan kuntosaliin, jonka peräseinällä oleva peili pääsee kerrankin todistamaan jotain muuta kuin omia lihaksiaan ihastelevia isoja miehiä. Sen edessä on jo toistakymmentä tanssijaa meikkaamassa, laittamassa tukkaansa tai harjoittelemassa koreografiansa asentoja. Kokonaisuudessaan huoneessa on varmaan viitisenkymmentä ihmistä: lapsisarjojen edustajia hössöttävine äiteineen, monimuotoisia senioreita tiukasti pariskuntina sekä meitä, yleisen sarjan tanssijoita, joille muut tekevät oikeutetusti tilaa. Kaikki pukuhuoneessa tietävät meidän olevan shown tähtiä, niitä samoja, jotka kohta opettavat julkimoita televisiossa.

Osa tanssijoista esittelee enemmän tai vähemmän hyvällä syyllä ylpeänä vartaloaan alusvaatteissaan, osa on kietoutunut pyyhkeisiin ja jotkut ovat jo melkein valmiita perhosia odottamassa pölähdystään lattialle. Huonosti tuuletetussa ilmassa haisee kaiken muun yli pistävä rusketusaineen rauta ja ensimmäisten kierrosten tanssijoiden tunkkainen hiki. Kaiuttimista kuuluu juuri ja juuri puheen sorinan yli soittoa kilpasalista kolme kerrosta ylempää.

Nina on jo ottanut paikan jalkaprässin luota. Hän löytää aina itselleen tilaa pienen ja hoikan naisen synnyinoikeudella. Vien oman trollikkani prässin toiselle puolelle samaan kasaan ainakin kolmen muun tanssijan kanssa. Haluan olla Ninan lähellä, jos hän vaikka tarvitsisi apua puvun kiinnittämisessä ja tietysti aina mielelläni katselen hänen notkeaa vartaloaan. Vain nuorella naisella voi olla noin jumalatarmainen kiinteys yhdistettynä voimistelijan notkeuteen. Koetan aina pysyä kaukana seniorisarjojen edustajista, ihan esteettisistä syistä.

Jaaha, ketäs muita täällä tänään onkaan? Late on tuossa vieressä alushoususillaan, vetämässä potkupukua kapeiden lanteidensa yli

– Moi, miten menee?

Jassu on kanssa melkein valmiina, tanssijaksi hämmästyttävän muodokas rinta on jo rusketettuna ja nyt on menossa kasvojen maalaus. Hän on niin keskittynyt ehostamiseensa, että jätän tervehdyksen myöhemmäksi. Jassu ottaa ulkonäkönsä vakavasti, hän on luennoinut minullekin siitä, miten jopa sormenkynnet voivat tuoda joltain tuomarilta viimeiset pisteet. Joskus aina olen miettinyt, millaista olisi tanssia Jassun kanssa. Hän on kyllä Ninaa pidempi, mutta voimakkaampi myös, eikä ainakaan yhtään kankeampi.

Linda on vasta aloittamassa laittautumistaan, hän tuli sisään meidän kanssamme samoihin aikoihin. Pajunvitsaa hoikempi tyttö solahtaa Supadancen mainosaamutakkiin niin nopeasti, etten ehdi kuin hetken ihailla hänen täydellisen muotoisia pakaroitaan, mutta siitä huolimatta huomaan hengittäväni sisään hieman syvempään, kuin olisi välttämätöntä. Lindan pari, Pete, vetää samanlaisen takin pulleahkon vartalonsa peitteeksi ja alkaa kaivaa laukustaan jotain hoitotuotteita, geeliä varmaan. Petellä on aina ollut ongelmia saada vaalea pehkonsa pysymään aisoissa kisan loppuun saakka. Miten noin paljon Jukolan Jussin näköinen mies voi pärjätä niin hyvin kisoissa, ulkomaita myöten?

Ninakin näyttää vilkaisevan Peteä ja pari moikkaa toisiaan leppoisasti. Vaikka he nyt ovatkin kilpakumppaneita, he ovat lapsina tanssineet yhden kauden parina. Valmentaja erotti heidät, kun Pete alkoi kasvaa nopeasti pituutta, mutta nyt hän näyttää enemmänkin liian paksulta minun ohuen Ninani pariksi. Peten rasvaprosentti on pakostakin yli 7, enpä pysty kuin miettimään, mitä hänelle käy iän karttuessa. Siitä huolimatta Nina sipsuttaa pyyhettä edessään siveästi pitäen antamaan Petelle poskisuukon ja minä tunnen jotain mustaa vilahtavan mielessäni. Kun Nina sitten hiipii takaisin, pyyhe peittää edelleen hänen etumuksensa, mikä jättää täydellisen muotoisen naisen selän meille kaikille ihailtavaksi. Petekin näyttää nauttivan esityksestä ja kääntää katseensa pois vasta Ninan päästessä jalkaprässikoneen luokse.

Jassu on saanut kasvonsa maalattua ja kun hän tulee luokseni, poskisuudelmat jäävät teoreettiselle etäisyydelle. Emme tee mitään, mikä riskeeraisi hänen täydellisen ulkonäkönsä sotkeutumista, vaikka ajatus mielessäni vilahtaakin. Pystyn haistamaan jostain paksun meikin alta hämmästyttävän aikuismaisen hajuveden. Jassulta odottaisi jotain tyttöjen kukkaistuoksua, mutta tämä aromi vetoaa minuun paljon syvemmälle kuin kukkaketo. Mieleen tulee punainen sametti ja juuri tuollainen avonainen salsahame, joka hänen päällään on. Tuoksu lupaa, että hameesta ei tulisi estettä, ja hetken olen kateellinen Latelle. En ole ihan varma, seurustelevatko he keskenään, mutta aika tiiviisti pariskunta tuntuu liikkuvan kisojen ulkopuolellakin yhdessä, melkein kuin me Ninan kanssa.

Minun Ninani on nyt kääriytyneenä isoon valkoiseen pyyhkeeseen, joka saa hänet näyttämään pörröiseltä kissanpennulta. Olen itse vetänyt body-paitani housuosan päälleni, mutta yläosa roikkuu vielä vyötäröllä, kun tuputtelen rusketusainetta tasaiselle rinnalleni. Olen tietysti ajellut ärsyttävät rintakarvani tarkasti jo kotona, joten puuteri levittyy tasaisesti. Se saa kalpean suomalaisen miehen kiinteät rintalihakset muuttumaan kuubalaisemmiksi ja huomaan usean silmäparin hipaisevan minua. Vanhemmat puumat tulevat nälkäisiksi, mutta Lindakin näyttää lepuuttavan hetken katsettaan vartalollani. Se on varmaan esteettinen nautinto Peten jälkeen. Haen Lindan kanssa katsekontaktin ja isken hänelle silmää, mihin nuori nainen hymyillen vastaa. Tiesinhän minä!

Sitten katson Ninaa ja ilmeeni vakavoituu. Hän taisi huomata, että kävimme Lindan kanssa silmäpeliä. Hänen silmänsä saisivat karvat nousemaan pystyyn käsissäni, jos niitä olisi. Isken kuitenkin rennosti silmää hänelle, viattomasti, ja annan hymyn vilahtaa kasvoillani ennen kuin pyyhkäisen rusketusainetta nenääni ja keskityn peiliin levittäessäni sitä ympäri kasvojani. Kun katson, peilin kautta, taas Ninan suuntaan, huomaan hänen kääntyneen poispäin ja juttelevan jotain Laten kanssa. Nina selvästikin nojautuu häntä kohti korostaen rintojensa vakoa työntämällä olkapäivät eteen ja kuiskaa jotain, mikä ei ole tarkoitettu kenellekään muulle. Latelle vilahtava hymy valaisee koko kuntosalin. Tunnen taas sen mustan jutun sisälläni ja tällä kertaa se leviää poskienkin punoitukseksi. Vedän bodypaidan yläosan päälleni ja keskityn tumman tukkani sukimiseen.

- Hei, annas kun korjaan tätä.

Jassun viileät sormet livahtavat kaulukselleni ja nostavat sen pystympään. Hänen kosketuksensa tuntuu sähköiskulta, joka juoksee suoraan niskasta herkimpiin paikkoihini. Miten naisen hipaisu voi tuntua tuollaiselta.

- Kiitos, krohisen hänelle nielaistuani ensin kaksi kertaa.

- Eipä kestä, hän hymyilee minulle takaisin ja lähtee rumbakävelemään ovelle juuri niin, kuin vain mallikeikkoja tekevä tanssijakaunotar osaa.

Muodokas peppu jauhaa epäsymmetristä liikerataansa ja pystyn näkemään, miten lihakset aktivoituvat hameen alla. Jassu selvästi tietää, miten miehet kiedotaan pienten sormien ympärille. Kadotessaan Laten perässä ovesta hän vielä pysähtyy vilkaisemaan taakseen ja lähettää minulle kevyen lentosuukon. Tunnen, miten housujani alkaa kiristää.

Laitan tukkaani peilin edessä ja katselen samalla, miten Nina juttelee nyt Peten kanssa, ilmeisesti niitä ja näitä. Ninan hiukset ovat jo kiinni, mutta aina välillä hän hieroo korvanipukkaansa. Jos hänen pitkät ja hieman kihartuvat vaaleat kutrinsa olisivat auki, hän kiertäisi niitä sormen ympärille kuin Minna Haapkylä hermostuneena. Rusketusvoiteen alta on vaikea erottaa ihoreaktioita, mutta välillä näyttää, kuin hänen kaulansa olisi normaalia punaisempi. Pete hymyilee valloittavasti ja minunkin on pakko tunnustaa, että sillä punkerolla on täydelliset hampaat.

Linda tiputtaa meikkitakin harteiltaan ja ehdin hetken ihastelemaan loistavan täydellisiä A-kupin rintoja ennen kuin hän kätkee ne tanssipukunsa taakse. Hän taisi huomata, että katsoin, koska Lindan katse on liimautunut peilin kautta silmiini, samalla kun hän kiemurtelee rintakupit paikoilleen. Minä katselen häntä häpeilemättä hymyillen hieman silmien alapuolelle, ja hän tietää sen. Linda on aina nauttinut, kun miesten katseet nuolevat täydellisen trimmiä vartaloa. Sitten hän on valmis ja nappaa Peten mukaansa. Mekin olemme Ninan kanssa kunnossa, joten tarjoan hänelle käteni. Ninan nojautuessa minuun pystyn haistamaan hänen tuoksunsa; sen, jonka Nina sanoo olevan synnynnäistä eikä pullosta tullutta. Olen aivan oikeassa kuubalaisessa mielentilassa lähtemään parketille voittamaan koko maailman omakseni.

Ensimmäiselle kierrokselle meitä lähtee 19 paria, joten kisaamme kahdessa erässä. Tanssimme Ninan kanssa vähän säästellen, koska tiedämme pääsevämme finaaliin joka tapauksessa. Katselen lähinnä Lindaa ja Peteä sekä Jassua ja Latea, muut eivät niin kovasti kiinnosta. En ole koskaan osannut päättää, kumman tytöistä ottaisin itselleni, jos Nina ei olisi vieruspaikkaani jo vienyt. Myös Nina kuulostaa kannustavan tasaisesti molempia tuttaviamme, huikkaukset kohdistuvat selkeästi miehille. Late tulee Jassun kanssa eteemme cha-chassa ja huomaan hänen tanssivan Ninalle parinsa sijasta. Se ei kuitenkaan haittaa, koska Jassun runsaat muodot härnäävät minua melkein kosketusetäisyydellä. Hän hakee jatkuvasti katsettani, joka tahtoo lipsua alemmas. Kireät housuni kiristyvät entisestään.

Tauon alkaessa Nina livauttaa minulle poskisuukon ja lähtee sitten juttelemaan Peten kanssa lämmittelyhuoneen toiseen nurkkaan. Pullukka hymyilee valloittavasti ja röyhistää rintaansa. Heillä on selvästi hauskaa keskenään, Nina kihertää jollekin keveälle jutulle. Hän pyyhkäisee Peten olkapäältä näkymättömän hiuksenpätkän ja saa palkkiokseen hipaisevan poskisuudelman.

Minä etsin katseellani Lindaa, mutta hän ei ole samassa huoneessa, eikä Latesta ja Jassustakaan ole havaintoa. Katselen hetken parini keimailua pahimman kilpailijamme kanssa ja menen sitten peilin eteen harjoittelemaan. Teen lyhyitä vuoroja ja synkopoin liikettäni tavallista rajummin. Aina kun näen Ninan ja Peten silmäkulmastani he tuntuvat olevan lähempänä toisiaan. Avaukseni vain terävöityvät ja käteni lentelee ruumiin jatkeena kuin piiskan siima. Lopulta Nina tulee luokseni. Katson häntä hyvin treenaavan urheilijan ylpeydellä ja otan kädestä kiinni ehkä hieman liian tiukasti.

- Nyt hei treenaamaan, cha-cha ei oikein kulkenut ekalla kierroksella. Olit jotenkin unessa koko ajan.

- Hei, mitä sinä tarkoitat? Ei se niin huonosti mennyt. Mehän sovittiin, että otetaan alku rauhallisemmin.

- Eikun nyt treenataan, semit alkaa kohta.

Nina mutisee vielä jotain, mutta mukautuu tahtooni, kun otan hänet lähtöasentoon ja annan sisäisen rytmini valua kehoihimme. Vien häntä yhtä intensiivisesti kuin itseäni hetki sitten. Nainen seuraa minua puolisen minuuttia, kunnes hän pysähtyy kesken vuoron.

- Mitä ihmettä sinä oikein teet? Kauheaa reuhtomista.

- Eikä ollut, sinä vain olet vieläkin ihan unessa. Tai haaveilet jostain.

Tunnen punan nousevan poskilleni, kun tiedän, että meillä ei olisi nyt aikaa lapselliseen käytökseeni. Kyllä minä tiedän olevani mustasukkainen ja nyt sen taitaa tietää Ninakin.

- Miten niin haaveilen, mistä tässä nyt on kysymys?

- Ei tässä mistään ole kysymys. Sinä vaan olet ihan kipsissä, ihan kuin muumiona tanssimassa.

Ninan posket räjähtävät punaiseen leimuun ja temperamentti nostaa päätään. Tuijotan häntä hetken.

- Veikö Pete sitten paremmin vai?

En jää odottamaan vastausta, kun nainen ei saa heti sanaa suustaan.

- Minun täytyy käydä vielä vessassa ennen seuraavaa kierrosta, koitapa tanssia se paremmin.

Käännän selkäni parilleni ja livahdan käytävään hänen kapeasta nenästään kaikuvan puhinan saattelemana. Tunnustan hyvällä tehneeni pelkurin vastahyökkäyksen ja vetäytymisen, mutta hänen ei olisi pitänyt käydä flirttailemassa Petelle kesken kilpailun. Nina on minun parini ja meidän piti olla täällä yhdessä.
Käytävässä melkein törmään Lindaan.

- Hei, oletko nähnyt Petriä? Semit alkaa kohta.

- Tuolla ne ovat, treenisalissa Ninan kanssa kuhertelemassa.

Hän vilkaisee minua terävästi ja kiiruhtaa sitten käytävän päähän. Taitaa tyttö tietää, että vanha suola janottaa miestä. Kurkistan vielä terhakkaasi tanssikenkien päällä pyörivää perää ja melkein säälin Peteä. Melkein.

Toisen kierroksen tanssimme huonommin kuin vuosiin. Nina ei tunnu seuraavan ollenkaan vientiäni ja minä vien aivan liian repivästi. Muutaman kerran hän melkein kiskaisee itsensä irti otteestani. Olemme lattialla kemiallinen reaktio, mutta ikävä kyllä kemiamme on täysin väärää. Olemme vettä heitettynä palavan rasvan päälle, pelkkää kontrolloimatonta räiskettä ja liekkejä. Late ja Jassu tanssivat cha-chassa vieressämme ja näen heidänkin huomaavan ongelmamme. Late virnuilee tietäessään meidän tekevän virheitä, kaunis Jassu on selvästi säälivämpi minun kohtaloni takia.

Vedämme setin loppuun lähinnä ammattiylpeydestä, mutta viimeisen tanssin jälkeen alan jännittää enemmän kuin pitkään aikaan. Finaalipaikan piti olla meille itsestäänselvyys, mutta nyt en ole enää ihan varma. Annoin mustasukkaisuuteni lyödä yli harjoittelusta ja nyt joudumme molemmat kärsimään sen seuraukset. Häpeän niin, että livahdan alakerran pukuhuoneeseen Ninan kääntäessä selkänsä. Hän ei tainnut edes haluta nähdä minua.

Kuntosalissa on vain muutama tanssija, jo pudonneita parkoja vaihtamassa siviilivaatteita kaikessa hiljaisuudessa. Peilin edessä näen kuitenkin Jassun korjaamassa täydellistä ulkonäköään.

- Moi.

- No hei, hän sanoo katseen livahtamatta hetkeksikään vain naisen omaan silmään pistävästä muotoilua kaipaavasta tukan kohdasta.

- Olipa veto, kaikki meni perseelleen.

- Joo, huomasin. Nina ei seurannut yhtään sinua.

- No ei, se veti jotain omaa showtaan.

Vihdoin Jassukin on tyytyväinen tulokseen ja päästää silmänsä irti peilistä. Hän katsoo minua harvinaisen myötätuntoisesti.

- Tosi tyhmää, ei mitään ammattilaisylpeyttä.

Ynähdän jotain turhaa, sisälläni tiedän olevani meistä tavallisesti parempi tanssija, mutta tänään vika oli oikeasti minussa. Jassu tulkitsee minua väärin.

- Ei, oikeasti, sinä olet niin hyvä, että ansaitsisit kyllä jonkun paremman.

- En mä tiedä, aika hyvin meillä menee.

- Eikun ihan oikeasti, voisit olla kaikkein paras. Oikean naisen kanssa.

Olen aina pitänyt Jassua melkein yhtä seksikkäänä kuin Ninaa, mutta nyt hän suorastaan huokuu viettelystä. Jotenkin tämä nainen saa parfyyminsä tuoksumaan yli rusketusaineen raudanhajun. Hän nojautuu lähemmäs minua kuin koskaan aiemmin ja minun on vaikea olla paikallani.

- Olet niin vahva, että tarvitsisit voimakkaamman parin itsellesi.

Vilkaisen Jassun tiiviitä olkalihaksia, jotka elävät katseeni alla. Hän on kyllä vahvempi ja muodokkaampi kuin Nina, nainen tiivistettyä viettitoimintoa.

- Krhm, aloitan, mutta kurkussani lentää vain kärpäsiä.

Jassun ripset räpsähtävät hitaasti ja minun housuni kutistuvat taas. Pirulliset nuoren miehen hormonit ottavat ylivallan. Astun taka-askeleen lantio koukussa ja tunnen, miten muiden huoneessa olijoiden katseet porautuvat lycrahousujeni läpi.

- Täytyykin tästä, niin, täytyy mennä katsomaan tulokset. Että pääsimmekö finaaliin, niin, siis kun meni sillai. Niin, huonosti, revin liikaa.

Hölötän jotain epämääräistä samalla, kun teen jo päivän kolmatta vetäytymistä. Jassun silmät jäävät katsomaan minua pitkien ripsien välistä. Tiedän hänen nauttivan hämmennyksestäni ja aiheuttamastaan vaikutuksesta. Pirullisen ihanan kiihottava nuori nainen.

Yläkerrassa on joukko tulosseinän edessä, mistä tiedän rastilistojen ilmestyneen tutkittavaksi. Selkäni hiki kuivuu yhdessä suuni kanssa, kun työnnyn ryhmään etsimään sarjaamme. Yleinen A, latinalaistanssit. Etsin meitä kaksikin kertaa, kunnes helpotus vapauttaa hengitykseni. Viimeisenä parina finaaliin, cha-chasta ei tullut yhtään rastia. Tämä meni nyt liian lähelle. Jatkoin sitten kenen kanssa tahansa, minun on pärjättävä paremmin. Kukaan ei halua häviäjää. Rakennan ikävystyneen itsevarman maskin vetäytyessäni tuloksiaan analysoivasta joukosta. Kyllähän minä tämän tiesin jo etukäteen, on itsestäänselvyys, että olemme finaalissa arvoistemme kilpakumppanien kanssa.

Nina on lämmittelysalissa ja näen heti, että heillä on Laten kanssa jotain tiiviimpää juttua kuin tanssikisojen tauolle kuuluisi. Kaksi kaunista nuorta on vain millien päässä toisistaan ja miehen käsi on kiertyneenä naisen vyötärölle. Toinen käsi lepää olalla ja minun silmiini sen liike näyttää hyväilyltä. Kiukku vyöryy taas ylitseni, ei voi ihme tuota narttua. Jokaisella tauolla eri mies kierroksessa ja omaan pariin ei mitään kiinnostusta.

Late rykäisee minut nähdessään. Kun Ninan kasvot kääntyvät suuntaani näen hänen silmiensä punoittavan ja nenä on selvästi vuotanut. Parini on itkenyt ja hetkessä kasvojeni kireys laukeaa myötätunnoksi. En ole enää vihainen vaan pettynyt itseeni ja haluan mennä lohduttamaan naista, Late oli varmaan vain antanut hänelle olkapään minun typerän reuhtomiseni jälkeen. Olen jo menossa lohduttamaan, kun muistan, että nämä ovat kisat ja meidän on oltava skarppeina. Tiivistän katseeni ammattimaisen viileäksi ja kannustavaksi.

- Näitkö tulokset, pääsimme sentään finaaliin.

Jätän sanomatta lauseen lopun: ”töppäilyistäni huolimatta”. Nina ei sano mitään.

- Anteeksi, minä tanssin huonosti äsken. Onneksi pääsimme kuitenkin jatkoon.

Ammattilainen osaa tunnustaa omatkin virheensä, mutta vieläkään parini ei puhu, seisoo vain edelleen Laten vieressä.

- Nähdään kuule kohta tuolla lattialla, käyn vielä, tuota, käyn vähän korjaamassa rusketusta.

Päivän neljäs vetäytyminen. En todellakaan ole ylpeä itsestäni, mutta miehen on joskus osattava tehdä miehekkäitä päätöksiä ja annettava naisen etsiä sisäinen rauhansa ihan itse. Törmään oven pieleen livahtaessani käytävään.

Nina ei puhu minulle vielä silloinkaan, kun menemme parketille. Koitan viedä samban selkeämmin ja pehmeämmin kuin koskaan aiemmin. Tunnen, miten tulinen naiseni seuraa pienimpiäkin toiveitani ja vaikka välillämme ei kipinöi, on suorituksemme sentään ammattimainen. Kaksi tulevaan tanssinopettajaa esiintymässä yhdessä. Amatööri ei huomaisi mitään eroa normaaliin, mutta tuomarimme ovat taidokkaita. He ovat nähneet meidän suorituksiamme vuosien ajan ja tietävät kyllä, millainen vireystasomme on.
Minun ei pitäisi puhua lattialla, mutta kun ohjaan pariani cha-chan aloitukseen, kuiskaan hänelle.

- Anteeksi, olen ollut tänään hölmö. Mustasukkainen, kun olet niin ihana ja haluttava. Anteeksi.

Hän ei vieläkään sano mitään, mutta jo tanssin ensi askeleet ovat rennompia ja terävämpiä kuin yksikään aiempi tänään. Nyt Nina on lattialla minun kanssani ja vain minun. Tanssimme yhdessä keimailevan ja kuuman cha-chan. Hormonini pettävät minut taas, kun hän kääntää selkänsä minuun ja hieraisee pakaroitaan etumukseeni. Nyt minua ei haittaa, vaikka kasvaisin täytyy mittaani; esiintymässähän täällä ollaan. Työnnän lantioni tiukemmin eteenpäin ja sipaisen tukkaani samalla kun isken silmää katsomossa tuijottavalle seniorinaiselle. Hän punastuu. Ninakin huomaa reaktion ja iskee minulle silmää hymyillen viattoman enkelin hymyään.

Palkintojenjaossa olen kerrankin rentona. Tavallisesti se on hetki, jota jännitän eniten, mutta tänään tiedän tuloksemme. Jo ennen kuin Late ja Jassu kutsutaan noutamaan pronssipokaalinsa ja Pete hakee Lindan kanssa hopeiset, tiedän, ketkä nousevat korkeimmalle korokkeelle. Me olimme tänään parhaimmillamme, yhdessä nyt ja toivottavasti ikuisesti tanssiuramme loppuun saakka. Kilpakumppaneidemme onnitellessa meitä Nina halaa Peteä ja antaa tälle mielestäni liian pitkän poskisuudelman.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Cha-cha 2015-07-19 19:21:54 peka
Arvosana 
 
2.5
peka Arvostellut: peka    July 19, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Aika monta kertaa ollaan oltu tanssikilpailuissa tässä tanssisarjassasi. En muista olenko kaikkia lukenut... Mutta muistelen kaipailleeni jotain tämän tyylistä tapaa solmia tanssi ja tarina yhteen, jota olet nyt tarinassasi käyttänyt. Nyt tanssi tai ei ole liian näkyvästi esillä, vaan ikäänkuin soljuilee siellä jossain taustalla ja antaa rytmiä ja tunnetta tekstille. Siitä pisteitä.

Rokotan nyt kuitenkin sitten näistä henkilöhahmoista. Jotenkin ne jäivät minulle etäisiksi etkä oikein sukeltanut kunnolla pinnan alle niinkuin tässä tarinassa mielestäni olisi pitänyt. Puhuttiin esimerkiksi varsin vahvoista tunteista ja kutkuttavista houkutuksista mutta lopulta jätit ne melkein toteamuksen tasolle. Pystyt parempaan.

Poimin vielä yhden rivin tekstistä joka raastoi silmämunaa. :)

"Jaaha, ketäs muita täällä tänään onkaan?"
En ollenkaan pidä tälläisista puhekielisesti jahas-heitoista keskellä kerrontaa, mikäli kyseessä ei ole dialogi.

Tämmöistä tällä kertaa.

Kiitos tekstistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS