Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Saranat

Sunnuntaiaamuinen kevätsade kasteli autiotalon huopakaton, ränsistyneen hylätyn teollisuusalueen laidalla. Jänis loikki talon kulmalta kuoppaiselle hiekkatielle ja pysähtyi heristäen isoja korviaan. Sateenropinan keskeltä kuului sadeviittaan pukeutuneen, saapasjalkaisen miehen raskaat askeleet. Jänis seisoi hetken jähmettyneenä, paikoillaan kuunnellen, kunnes jatkoi loikkien matkaansa tien yli metsään ja katosi näkyvistä suuren kuusen taakse. Mies pysähtyi talon eteen, kuunteli ja katsoi ympärilleen näkymättömistä, huppu pään yli vedettynä. Tuntien olevansa yksin, ainut jalkeilla oleva  kilometrien säteellä, hän kaivoi avaimet taskustaan, avasi vanhalla riippulukolla lukitun oven, ja astui sisään.
Tyttö heräsi ruosteisten saranoiden narinaan. Hänen kätensä olivat verestävistä ranteista, käsiraudoilla kiinni sängyn kalteripäädyssä. Mies seisoi selin tyttöön, riisui märän sadeviitan päältään ja laski sen tuolin nojalle. Hän otti pöydältä kommandopipon ja puki sen kasvojensa suojaksi. Vaikka tyttö tiesi sen turhaksi, hän yritti huutaa apua, mutta huuto kuitenkin tukahtui teipatun suun taakse, pelkäksi mutinaksi. Tytön potkiessa paniikissa jaloillaan, mies kääntyi ja asteli kohti sänkyä. Hän katsoi hetken hädintuskin täysi-ikäistä, alastonta, itkevää ja rimpuilevaa tyttöä, jonka silmistä valui kyyneliä turvonneille, sinertäville silmäkulmille. Hetken hän vain seisoi. Seisoi ja nautti jokaisesta tytön kauhun hetkestä, kunnes kaivoi repustaan köydet, joilla köytti väkipakolla tytön jalat haralleen sängyn kulmiin kiinni. Mies riisui hitaasi housunsa ja napsautti jalustalla seisovan videonauhurin päälle.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.8  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Saranat 2018-01-29 19:37:44 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 29, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoitat tämän harkiten ja hyvin. Mielikuvat vievät paikan päälle, yksityiskohdat ovat selkeitä. Käytät sanoja hyvin, oikeinkirjoitus on lähes täydellistä. Pidän siitä, ettei tämä ole kerran näppiksellä räkäisty ja tänne lyöty, vaan selvästi hiottu ja mietitty.

Siinä mielessä boxo on oikeassa, että idea on hinkattu raa'aksi asti, eli vähän liian käytetty. Mutta tämä tekstinpätkä vaikuttaakin enemmän harjoittelulta kuin oikeaa omaa juonta hakevalta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Saranat 2017-11-05 23:37:10 boxo
Arvosana 
 
0.5
boxo Arvostellut: boxo    November 06, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässäpä ei ollut mitään uutta. Näitä samoja kohtauksia on jo ollut lukemattomissa elokuvissa ja kirjoissa ihan kyllästymiseen asti. Koitappas keksiä jotain omaperäistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS