Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

BRAINGAME ch2 Hot

chapter. 2 Fernando katseli Lisan kannettavalta hienoja asuntoja New Yorkin keskustasta. "Otatko sinäkin viiniä?" Lisa kaatoi itselleen lasillisen. "En", Fernando rullasi hiirtä, "Kalja maistuisi kyllä" "Neiti Howerine ei juo itse yhtän olutta, joten tällä ei sellaista ole", Phill hymyili, "Häne kyllä pitäisi ostaa varuiksi tästä lähtien, ei sitä koskaan tiedä koska taas yllättäen joku komea mies saapuu ovesta" "Suu suppuun Phill", Lisa nauroi ja istuuntui Fernandon viereen, "Loytyyko mitään?" "Tässä!" Fernando tokaisi. "Hyvä", Lisa hymyili, "Kirjoitammeko sopimuksen saman tien, voisit muuttaa jo tänä iltana viellä sillä asuntohan on täysin kalustettu" Fernando katsoi Lisaa silmiin: "Olet kaunis" Lisa punastui ja hihitti. Phillin sen sijaan oli vaikeaa pidättää nauruaan. "Fernando!" Fernandon paras kaveri opiskeluajoilta, Nèstor, joka oli myos espanjasta kotoisin, odotti pihalla, "Viimein. Mikä ihme sinulla kesti?" Fernando hymyili ja nousi autoon: "Minua viivytteli tavallista kauniimpi kiinteistovälittäjä" "Eikai pikku Fred ole ihastunut", Nèstor nauroi ja käynnisti auton. Auton lähtiessä pihasta kaksikko ei huomannu portailla seisovaa tummiin pukeutunutta miestä. Mies otti radiopuhelimen käteensä: "Kohde on liikkeellä" Fernando ja Nèstor parkkeerasivat yhden kerrostalon eteen. "Tässä on uusi asuntomme", Fernando astui ulos autosta. "Halleluja", Nèstor katsoi taloa, "No, mennään sisään" Oven avattuaan kaksikko huomasi että ovat muuttaneet hienoon ja isoon kerrostaloasuntoon. "Mamma mia!" Nèstor rakastui paikkaan heti. Samalla talon eteen ajoi kaksi mustaa Jeeppiä. Autoista nousi eljä mustapukeista miestä. Kaksi latasivat pistoolinsa ja menivät rappukäytävään. "Noniin", Fernando avasi jääkaapin ja otti sieltä oluen, "Nèstor! Minua ei saa sitten häiritä, pitää levätä ennen huomista. Tapaan huomenna jonkun Jack White nimisen miehen ja teen kovaa bisnestä" "Selvä peli Fred!" Nèstor istahti parvekkeelle sikarille. Fernando meni makuulle sängylle, hän katseli rennekoruaan ja muisti lupauksen minkä teki äidilleen viimeisenä päivänään Barcelonassa. Mutta sitten hän otti esille todisteen jossa mainittiin hänen äitinsä kuolema kaksi vuotta sitten. Yhtäkkiä asunnon ovi potkaistiin auki ja sisälle tuli kaksi smokkimiestä aseineen.

Ylläpidon palaute

 
BRAINGAME ch2 2013-08-19 12:40:11 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 19, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei taas ttattis!

En ole varma, kuinka novellisis rakenne menee, mutta toivoisnin että jossain vaiheessa hieman selviäisi miten Fernando on moiseen tilaan joutunut "pikkupoikavaiheesta".
Kuitenkin tarina on miellyttävä lukea.

Dialogia kannattaa vielä hieman hioa. Ilmeisesti Phill on jonkinlainen palvelija, ja kommentti, " "Häne kyllä pitäisi ostaa varuiksi tästä lähtien, ei sitä koskaan tiedä koska taas yllättäen joku komea mies saapuu ovesta"" saattaisi saada jonkun vetämään henkeä.

Kirjoitat: "Oven avattuaan kaksikko huomasi että ovat muuttaneet hienoon ja isoon kerrostaloasuntoon.".
Mielestäni "ovat" -sanan aikamuoto on hitusen väärä. "Olivat" olisi mielestäni parempi.
Tai vaihtoehtoisesti "olivat muuttamassa".

Viimeistely hieman ontuu, ja monessa paikassa on sanoja, joista saattaa puuttua kirjaimia. Ne eivät estä lukukokemusta, ja kuitenkin jos lukija kokee inhottavana sen, että tekstissä on kovasti virheitä, niin kirjailija on epäonnistunut :D

Nythän tarina alkaa muuttua mielenkiintoiseksi!

Hyvä! Ja kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
BRAINGAME ch2 2014-10-29 16:20:06 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    October 29, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä oli paljon hätäisemmin kirjoitettu kuin aikasempi osa. Kirjoitusvirheet ja puuttuvat kirjaimet häiritsevät paljon. Ja hyvin usein käyttämäsi sana 'viellä' kirjoitetaan 'vielä'. Tämän osan kerronta on sekavaa kun hypitään lause kerrallaan siellä ja täällä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS