Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Where is my vater? (Osa 1)
QR-Code dieser Seite

Where is my vater? (Osa 1) Hot

Aurinko paistoi hyvin kirkkaasati,se paisti kaiken mihin osui kuin pekonin paistinpannulla. Vettä ei ollut missään ja tilanne oli hyvin huono. Aavikko oli kuumaa hiekkaa täynä ja missään ei näkynyt pelastusta. Kuka voisi jäädä tälläiseen loukkuun? Kuka muu kuin Norge ja Prink. He tallustivat hiekassa kuin kala maanpäällä ja olivat juuri nääntymästä janoon ja kuumuuteen. Prink oli kuitenkin positiivinen ihminen ja yritti saada tilannetta edes vähän käsiinsä. Kaikki oli kuitenkin turhaa, Norge ei ollut kovin hymyilevä ihminen vaan oikeastaan hän vihasi kaikkea mitä näki. Puhumatta siitä että hän yritti olla puhumatta sillä jos suu olisi auki niin kuola kuivuisi heti.
-Yritetään olla nyt edes hiukan positiivisempia. Prink yritti kehottaa mutta Norge vain jatkoi kävelyään.
-Hei,sanoisit jotakin. Vai oletko jo kuollut tähän helleeseen? Prink jatkoi mutta pian vaikeni, sillä ymmärsi itsekkin miten hirveä tilanne on.
Kului paljon aikaa ennen kuin tytöt näkivät jotakin muuta kuin toisensa,hiekkaa ja aurinkoa. Jokin talo oli noin 200 metrin päässä heistä. Prink ei voinut uskoa silmiään!Norge taas ei reagoinut mitenkään.
Prink yritti juosta mutta kaatui talon edessä jonnekkin, märkään? Se oli vettä. Vettä? Kyllä vain, oikeaa vettä ja lisäksi puhdasta!
(En jaksa kirjoittaa enemmän tältä päivää, voisiko joku kommentoida tämän työn ja kannattaako sitä edes jatkaa? Kiitos!)

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Where is my vater? (Osa 1) 2016-11-28 12:07:05 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 28, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kehotan aina, ettei kannata kirjoittaa suoraan tänne. Kirjoita ensin tekstinkäsittelyohjelmaan, ja kun olet muokannut, muokannut ja muokannut, antanut hautua ja lukenut vielä läpi, sitten voit copy-pastettaa sen tänne. Tällöin ei täytetä tätä paikkaa keskeneräisillä ja harkitsemattomilla teksteillä. Se aiheuttaa sen, ettei kukaan jaksa lukea toisten tekstejä, saati arvostella niitä :/

Tämä on alusta loppuun kesken. Kirjoitusvirheitä on paljon, ne vievät ilon kaikesta lukemisesta. Tässä muutama:
maanpäällä -> maan päällä (BTW miten kala tallustaa maan päällä?)
helleeseen -> helteeseen
itsekkin -> itsekin
jonnekkin -> jonnekin

Miksi kirjoitit otsikon englannilla? Mitä on vater? Älä kirjoita sellaista kieltä, mikä ei luonnistu. Toisekseen, ei ole mitään järkeä kirjoittaa otsikkoa eri kielellä.

Kuvittelin koko ajan, että päähenkilöt olivat miespuolisia. Hämmästyin, ettei asia ollut näin. Et selitä mitään, et jatka, et vie tarinaa minnekään. Tämän arvostelussa ei oikein ole järkeä :/

Vain valmiita töitä sivustolle!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review
Where is my vater? (Osa 1) 2016-10-12 18:13:04 Carlottawa
Arvosana 
 
N/A
Carlottawa Arvostellut: Carlottawa    October 12, 2016
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Juu. Hoksasin sen vasta kun olin jo lähettänyt.(Taitaa olla vähän hitaat aivot.) Mutta kiitos kommentista silti,se oli minulle hyvin tärkeää ja seuraavalla kerralla (joka ei taida olla pian sillä olen hiukan laiska)otan huomioon :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Where is my vater? (Osa 1) 2016-10-12 13:17:59 rr martin
Arvosana 
 
N/A
Arvostellut: rr martin    October 12, 2016

ei kannata. kirjoita jotain kunnollista ja lähetä se sitten tänne. tämmöinen kirjoitanpa nyt jotain ja lähetän on kaikkien ajanhukkaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
11
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS