Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Psykopaatti 3/3 ei sittenkään viimeinen osa.
QR-Code dieser Seite

Psykopaatti 3/3 ei sittenkään viimeinen osa. Hot

Kiitos aikaisemmista kommenteista! Otan palautteen vastaan ilomielin ja tiedän että en ole mikään paras mahdollinen kirjoittaja. Opin uutta teidän ohjeistanne jotka kerroitte kommenteissa.


PSYKOPAATTI, viimeinen osa
Päätin mennä katsomaan kylälle paikkoja sillä olin ollut kokoajan lomastani majatalon paviljongilla juomassa drinkkejä ja keskustelemassa Andren kanssa. Kävelimme Kohti kylän raittia. Talot näyttivät ankeilta. Ikkunoista näkyi kurkottelevan ihmisiä ulos. Kaikki katsoivat äänekästä paraatia joka tuli meitä kohti. Paraatissa oli sini-puna pukuisia sotilasasussa marssivia rumpusoittajia. Minä ja Andre väistimme ja kävelimme tien reunaan. -Mikäköhän paraati tämä on Helsington? Andre kysyi. -Esitteessä jonka otin majatalolta lukee: Vuoden soittomarssi kylänraitilla, 1929, 17.huhtikuuta, minä sanoin. -Soittavat hieman nuotin vierestä, Andre sanoi. -Se johtuu siitä että yläpuolellasi olevasta ikkunasta kuuluu huilunsoittoa, varmaan joku pikku tyttö, minä vastasin. Andre hymyili hetken ja kun pitkä paraati oli vihdoin marssinut ohitsemme lähdimme taas jatkamaan matkaa. Näin kulman takana pienen kahvilan näköisen paikan jossa luki: Good Tea Clubhouse. Sanoin tästä Andrelle ja päätimme kävellä sinne. Tosin Andren juoksu oli aika ripeää.
Istuuduimme pöytään ja kutsuimme tarjoilijan. -Kaksi early grey teetä, kiitos, sanoin kohteLiaasti. -Thank you, mon ami,Andre sanoi minulle. Rupesimme silmäilemään ravintolaa. Hienot puiset tuolit ja pöydät koristivat salia. Salissa tuoksui ruusuille, ilmankos sillä siellä oli paljon ruusuja. Pientä käytävää pitkin pääsi vessaan ja keittiöön. Kahvilassa oli paljon väkeä mutta Andrea ja minua se ei haitannut.

Ylläpidon palaute

 
Psykopaatti 3/3 ei sittenkään viimeinen osa. 2015-08-21 16:31:24 Alapo80
Arvosana 
 
2.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 21, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka KirjoittajaNevá!

Vaikka kirjoittaisit osissa, niin kirjoita vaikka notepädillä tai muistiolla. Silloin voit jatkaa ja ladata tekstin kun se on valmis. Kunnioita lukijaa ja sitä, että joku todella haluaa antaa Sinulle rakentavaa palautetta.

Kuten sanoinkin jo, niin tyylisi kirjoittaa on miellyttävä ja omintakeinen. Sen hohto kuitenkin katoaa tekstin lyhyyteen ja juonen aukkoihin.

Koska paraati oli alkanut jos surmatyö oli tapahtunut sen aikana, sillä viittaat siihen sillä, että vain kolme henkilöä oli mahdollisia surmaajia. Liikaa aukkoja. Suosittelisin että kun kirjoitat, niin suunnittele kunnollajuoni, tapahtumat ja kerronnan runko, jotta kokonaisuus on selkeä.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Psykopaatti 3/3 ei sittenkään viimeinen osa. 2015-08-21 05:41:30 KirjoittajaNevá
Arvosana 
 
3.0
KirjoittajaNevá Arvostellut: KirjoittajaNevá    August 21, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Se miksi en kirjoita per osa paljoa tarinaa johtuu siitä että aina ei ole aikaa ja tarina jåä tyngäksi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS