Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Kysely Hot
 
Kysely 2014-09-02 07:09:52 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    September 02, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi Jewel!

Tarina on hyvällä tavoin sekava ja vaikeasti luettava. Irtonaisia henkilöitä ja tapahtumia, eikä voi olla varma ovatko dialogin keskustelut tapahtuneet aikaisemmin, vai tapahtuvatko ne juurikin nyt. Mahtavaa!

Pilkkujuttu.
Kirjoitat: "”Tämä on kamala tragedia ja te olette ainoa mahdollinen todistaja tällä alueella....".
Tuossa ennen ja - sanaa vaihtuu päälause sivulauseeksi, eikä lauseilla ole selkeää yhteistä tekijää, joten mielestäni siihen kuuluu pilkku :D Saatan toki olla väärässäkin :D

Olen täällä kovasti kapinoinut turhaa täytettä vastaan, ja alkaa tehdä jotain on mielestäni yksi sellainen.
Kirjoitat: "Nyt pitää alkaa todella keskittymään.".
Ajatukseni: "Nyt pitää todella keskittyä.".
Eli mielestäni alkaa tehdä on tehdä, alkaa juomaan on juoda. Sama kuin aloin kävellä on kävelin ja aloin nähdä on näin. Alkaa ja sitten menee minun luokituksessa sanoihin, joita tulee käyttää todella varoen kaunokirjallisuudessa.

Luot juuri niin sekavan tunnelman, kuin novellin aiheeseen sopii! Se mikä jää harmittamaan on taustojen epäselvyys. Eli mitä aikaa eletään, minkälainen on maailma, kuka kumma on Hannah, kuka ihmeen Lily, miten poliisi tähän liittyy jne. Mihin vartijoita tarvitaan, onko päähenkilö vankilassa? Minkälainen on kumppanirobotti.
Kenties kuitenkaan nuo kysymykset eivät ole niin tärkeitä, että niihin vastaamalla pilaa tunnelman, ja epätietoisuudella luodun lukijan ajatteluun pakottamisen :D

Hyvää työtä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS