Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kauas on pitkä matka 2024-08-18 00:52:59 lukeva33
Arvosana 
 
3.5
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    August 18, 2024
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan mukava tarina. En nyt kuitenkaan voi enempää pisteitä antaa, kyllä tässä senverran oiotaan ja hypitään vuosia eteenpäin aivan yhtäkkiä. Hyvin on kyllä mielikuvitusta käytetty tämän maailman juttujen keksimiseen, että kyllä tämän hyvin lukee läpi.
Aivan hiukan enemmän olisin kaivannut kertomista tämän Kilraten perheen perustamisesta tällä planeetalla, se sivuutettiin aivan täysin, yhtäkkiä hänellä vaan oli poika.

Mutta hyvä että täällä aletaan heräillä kesän jälkeen, vaikkakin tämä nyt oli ilmeisesti vain uudelleen postaus vuosien takaa..mutta kuitenkin hyvä. Jospa kohta itsekin saisi jonkun tarinantekeleen taas laitettua...

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
August 27, 2024
Report this comment
Kiitos palautteestasi lukeva33.

Tätä tarinaa Klratesta lähdin aikoinaan kirjoittamaan "kieli poskessa" ja niin syvällä kuin mahdollista. Varsin pian tarina sieppasi kirjoittajansa ja vei mennessään. Siitä nyt sattui tulemaan tälläinen, täysin faktoihin perustumaton räpellys.

Tarinaan en halunnut sekoittaa hiukkastakaan parisuhderomantiikkaa, joten Kilraten perheasiat jätin suosiolla sivuun. No, sen verran kuitenkin aiheesta jotta Kilraten takaperoinen " vanheneminen " kuupallon poikkeuksellisissa oloissa tuli huolella esiin.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS