Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Vuoronvaihto 2014-04-28 12:12:44 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 28, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi Viskisieppo!



Käyttäisin kuolleesta hän sijaan ilmaisua se. Ei ehkä virhe, mutta minusta kuollut on vain kasa lihaa.

Lihaksensa kouristelivatja korkokengät kopisivat :) Muista monikot ja sijapäätteet. Sama kuin otto kuivasi puukon paitaansa ja laittoi sen takaisin tuppeen. On selvää että puukko ja tuppi on Oton.

Aaargh! Älä pilaa loistavaa tunnelmaa täytteellä. Jos kuolleen silmät tuijottaa suolle, niin nähdäkseen sen laitamille samalla, niiden pitäisi liikkua. Luot valtavan hienon tunteen, ja syöt sitä samalla selittämällä liikaa.

Multa tuoksui kostealta, ja... Eli ennen ja - sanaa pilkku, jos lauseilla ei ole selkeää yhteistä tekijää, ja tässä tapauksessa multa ei ole sitä.

Kultaa, joka painoi jonkin verran ja hidasti... Eli monikko on ne, mutta kultaa ei ole varsinainen monikko.

Meinasi ei ehkä ole paras kaunokirjallinen ilmaisu, vaan esimerkiksi oli kaatua voisi olla hitusen parempi...Sinä toki päätät.

Varo toistoa, ja koeta kirjoottaa mahdollisimman monipuolisesti. Aluksen laskeutuessa kirjoitat kahdesti alus oli, ja oli sana näkyy neljästi.
Alus oli laskeutumassa samaan paikkaan, johon Otto ensimmäisen kerran laskeutui. Pyöreä alus loisti punaista ja vihreää valoa, ja jäi leijumaan puolentoistametein korkeudelle.
Ei ehkä paras tapa, mutta mielestäni hieman sujuvampi.

Novelli on mainio, ja erityisesti taistelu hotellissa, ja luomasi konfliktit toimivat erinomaisesti! Olin huomaavinani pientä viimeistelyn puutetta, mutta kaiken kaikkiaan pidin lukemastaniM

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS