Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Oikeudenmukaisuuden Soturi(parhaan mukaan paranneltu) 2016-06-15 20:55:38 IneaRose
Arvosana 
 
3.5
IneaRose Arvostellut: IneaRose    June 15, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Oikein mukaansatempaava aloitus. Murrettapuhuva mies on hauska! Miljöö on kiinnostava ja sen pystyy kirjoittajan kuvailemana kuvittelemaan selvästi.

Menin nyt vain hieman sekaisin. Kuka tuo emäntä on? Onko hän tuo alun kylmäkätinen nainen? Vai joku toinen? Jos on joku toinen, niin miksi nainen ja mies ovat hänen asunnossaan?

Miksi muuten naisella on kylmät kädet? Ja lattia kylmä? Onko tämä vain yleistä mainintaa vai liittyykö jotenkin naisen laajemmin kuvattavaan persoonaan? No, nämä varmaan selviävät kun tarina jatkuu ja kuten huomaa, teksti herättää mielenkiinnon ja saa aikaan paljon kysymyksiä.

Värijuttu on mielenkiintoinen. Parasta on tuo murremies.

Todella paljon asiaa on saatu mahdutettua lyhyeen tekstiin.

Jonkinlainen synopsis tähän tekstin alkuun tai vastauskenttään voisi helpottaa minun ymmärtämistä. Mutta hyvä alkuhan tämä on, jatkoa odotellessa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
N.P.Aldery
June 17, 2016
Report this comment
Vastaan arvosteluna yllä olevaan arvosteluun, koska aparaattini ei tämän kommentointiin salli.
Ensinnäkin, kiitos arvostelusta! Itsekin huomasin tuon seikan, ja tajuan, että sen voi ottaa virheenä... kutakuinkin. Jospa vihjaukseni oli liian monimutkainen?
Tarinan nainen oli ainut nainen, joka tässä pätkässä esitettiin. Täten 'keittiön emännän' pystyi (tai ei pystynyt) päättelemään juuri täksi samaiseksi naiseksi. Loppujen lopuksi tämä nainen oli keittiössä ja se hallussaan; hän oli se henkilö tässä huoneessa joka määräsi kerta teki ruuan - hän oli kokki. Tajusitko? Korjaan jos aiheuttaa vaikeuksia; ihme kyllä niille muille, joille tämän näytin, tämä vihjaus ei tuottanut ongelmia.
Synopsi jutusta: tässä oli pari juttua taustalla.
-Värit kuvasivat näitä henkilöitä; molemmat olivat loppupeleissä mustia siis tappajia, valehtelijoita, sadisteja. Molemmat olivat tottuneet toisen pahoipitelyyn tavalla tai toisella. Joko omien hyvien hyödyksi tai kaikkien.
-Naisen kylmä käsi(kylmä ruumiinlämpö) on juttu myöhemmäksi. En halua kauheasti spoilata, mutta sanon sen, että tämä nainen ei ole normaaliin verrattessa normaali. Ei fyysisesti, vähemmän psyykkisesti. Tässä enne miehelle, että nainen on hieman 'kylmä'.
-Naisella oli miehen kaverin puhelin; kun mies astui pois makuuhuoneesta, nainen lähetti pahaenteisen viestin. Nainen oli saanut puhelimen tämän ystävältä. (Tuskin ystävällisin keinoin, sillä tämän ystäväkin oli samanlaista 'roskasakkia'). Pääidea oli se, että koko murha näyttäisi itsemurhalta: veitsi miehellä kädessä, lähellä puhelin jossa uhkaava teksti, ei sormenjälkiä muualla koska naisella hanskat.
-Tämä pätkä tulee olemaan rohkaiseva tekijä myöhemmin. (Nainen teki jotain, mikä saa hänet huomaamaan tietynlaisia seikkoja itsessään, vaikka hän itseään täydelliseksi väittää 'oikeudenmukaisuuden soturina'.)
Sanon suoraan, että jos tänne jatkoa ilmeentyy, älä ihmettele jos se ei suoraan pomppaa tämän naisen temmellyksiin. Tässä tarinassa on kaiken kaikkiaan kuusi henkilöä, joiden perspektiivistä se on kerrottu.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS