Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Vallankumouksen loppu 2015-08-23 16:53:21 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 23, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka che1918!

Jännittävä katkelma ja hyvä miljöö! Vaikuttaa mielenkiintoiselta!

Haava kai vuosi yhä? Miksi kai? Etkö kertojana tiedä? Ja jos vuotoa ei huomannut, niin onko se todella niin tärkeä juttu että se täytyy lukijalle kertoa? Eli kirjoita vain se millä on jotain merkitystä.

Ohikulkujat eivät vilkaisseet heitä. Vilkaista voi pysähtymättä. Itseasiassa olisi aika outuo jos pysähtyisin, vilkaisisin ja jatkaisin sitten matkaa. Eli joko vilkaistaan tai pysähdytään katsomaan :)

Älä käytä lainausmerkkejä, sulkeita tai caps lockia kaunokirjallisessa kerronnassa. Olen koettanut etsiä kustannettua kirjaa, jossa kerronnassa tai kuvailussa olisi lainausmerkit. En ole löytänyt. :) Kerro jos löydät.

Käytät paljon miltei ja melkein sanoja. Niitä ei tarvita juuri koskaan.

Mielestäni liika dramatisointi ja täytesanat olivat isoin ongelma. Esimerkiksi mutta mikä pahinta siinä, kun autoa ammuttiin, on mielestäni epäsopiva täyte. Pidä lauseet ja virkkeet mahdollisimman yksinkertaisina.

Pidin! Hyvää kerrontaa ja jännittävää saagaa, jota olisin voinut lukea enemmänkin!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
che1918
August 25, 2015
Report this comment
Hei,
Kiitos! Suunnitelen tässä kirjoittavani koko viidenkymmenen A4:n tekstin uusiksi, ja kaipasin juuri kieleen liittyvää palautetta. Siihen kun pystyy siinä vaiheessa sitten hyvin vaikuttamaan. Erittäin hyödyllistä palautetta, kiitoksia.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS