Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Olen yksi teistä 2015-07-13 15:55:05 takethiswaltz
Arvosana 
 
4.5
takethiswaltz Arvostellut: takethiswaltz    July 13, 2015
  -   Kaikki arvostelut

Kiitos, oikein hyvin kirjoitettu, monimerkityksinen ja sopivan allegorinen kokonaisuus. Oli kiva joutua venyttelemään aina välillä hoksottimiaan, kun mietti joiden tapahtumien merkitystä.
Olisin antanut täydet pisteet, jos teksti olisi ollut pidempi. Nyt joissain kohdissa tuli hoputettu tunne; pidemmät dialogit olisivat voineet tuoda enemmän jännitteitä. Mutta kokonaisuutena erinomainen teksti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Repi
July 14, 2015
Report this comment
Kiitos! En osannut noin korkeaa arvosanaa odottaa.

Mukava kuulla että herätti ajatuksia. pekakin mainitsi noista dialogeista ja täytyykin paneutua niihin. Tarkoitus oli pitää ne lyhyenä, itselle oikeastaan, ettei juoni katoa. Noh, uusi näkökulma avarsi huomattavasti.

Jännä muuten, että olisit halunnut pidempänä. Ajattelin tämän venyvän jo turhankin pitkälle, vaikka aihe olikin iso. Meinasin ettei kukaan jaksa lukea.

Hapattaa sen verran, kun täällä on vähän alkeellinen tuo tekstinsyöttö ja se ei tykkää Wordistä. Muutamia entereitä jäi lyömättä, kävin yritin käydä läpi. Näköjään hieman huolimattomasti, ainakin alussa teksti vähän kärsii. Nämä nyt on näitä.

Arvostan tätäkin arvostelua.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS