Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Pimeän aika (7. Luku)
QR-Code dieser Seite

Pimeän aika (7. Luku)

Luku 7 Simulaatioplaneetta
Joakim palautetaan kotipalatsiinsa, omaan vuoteeseensa. Herättyään, hän oivaltaa maailman ja siinä vallitsevan todellisuuden. Hän on oppinut sen, että hänen kotiplaneettansa on simulaatioplaneetta. Hän ja muut ihmiset ovat siinä avaruusolioiden koekaniineja pelkästään. Kaikki simulaatioplaneetalla on kömpelöä ja vaivalloista toteuttaa. Joakim näkee kaikkialla petoja, jotka syövät itseään pienempiä olentoja.
Hän aikoo voittaa avaruusoliot älykkyydessä, sodankäynnissä ja kaikessa. Hän aikoo olla niitä kaikin tavoin edistyksellisempi. Hänen ja monen muun ponnistelut huvittavat vihollisia. Oliot pitävät ihmisiä automaattisesti itseään tyhmempinä. Sen takia ihmisten on rakennettava robotteja ja uutta teknologiaa taistelemaan heidän vihollisiaan vastaan. Viholliset ovat ihmiskuntaa kehittyneempi sivilisaatio.
Ufojen maailma muistuttaa utopiaa. Siksi, Joakim ei käsitä niiden raakuutta. Mitä ne hakevat ihmisistä, kun niillä on kaikki jo ennestään hallussaan? Ne eivät ymmärrä ihmisten empatian kykyä. Ne eivät tajua mitä empatia tarkoittaa käytännössä ja muutenkin. Siksi ne epäonnistuvat hyysäämään jälkikasvuaan. Avaruusoliot aikovat kuolla sukupuuttoon vielä joskus. Sitä prinssi arvioi tavattuaan ne aluksella.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS