Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

-#6-

Lunan nk:

"Juokse Luna! Ei ole muuta keinoa! Juokse! Unohda minut ja etsi joku muu!" Bella huusi. "En voi. Olet ystäväni!" huusin. Darkey palasi. "Sano hyvästi ystävällesi!" Darkey sanoi. Kyynel vierähti poskelleni. "Bella eiiiii!" huusin.

Heräsin. "Viimeinkin sä heräsit." Bella sanoi. "Puhuit jostain Darkeysta ja Miakin on tulossa hulluksi. Jotain Fantasy Landista taas. En kestä olla aino järkevä tyttö täällä." Bella sanoi. "Hyvä että oot hengissä." sanoin ja halasin Bellaa. "Hengissä? Voi herranjestas!" Bella sanoi.

Mia paukautti oven auki ja juoksi sisään. "Enne-unet! Darkey! Sinä kuolet! Kuolema!" Mia hölötti. "Istu alas." sanoin rauhallisesti. Mia istui sängylleen. "Selitä. Tai Bellastakin tulee hullu." sanoin. "Yksi Fantasy Landin hahmoista näkee enne-unia. Darkey on koko taikamaan pahin vihollinen. Ja en tiedä mitä puhuin kuolemasta. Leivänpaahdin meni rikki." Mia selitti. "Näinkö mä enne-unen!" kiljaisin. Mia nyökkäsi. "Todennäköisesti." hän sanoi. "No sithän me vaan toivotaan, että Darkey ei tule tänne ja tapa Bellaa." sanoin.

"Hei mistä me nyt puhutaan?" Alex kysyi tullessaan sisään Michaelin ja Danielin kanssa. "Lunan enne-unista ja mun kuolemasta." Bella sanoi. "Missä Mark?" Mia kysyi. "Korjaa leivänpaahdinta." Michael sanoi. "Mä meen auttaa sitä." Mia sanoi ja meni keittiöön Markin luokse. Selitin kaiken pojillekkin. "Mehän ollaan kuin Fantasy Landin hahmot." Daniel sanoi. Alex nyökkäsi. "Aika siistiä." Bella sanoi.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS