Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia Kartano keskellä ei mitään2
QR-Code dieser Seite

Kartano keskellä ei mitään2 Hot

Siinä hän oli edessäni. Marco. - Mitä sinä täällä teet? kysyin matalalla äänellä.
- Melinda lähetti minut. vastasi Marco. Marco oli samalla vampyyriluokalla kanssani. Melinda on hänen siskonsa. En itse oikein pitänyt Marcosta, mutta Melinda on kiva.
- Miksei hän tullut itse? kysyin jo vähän iloisemmin. - Hänet on etsintäkuullutettu. Jos hänet nähdään, hän joutuu pariksisadaksi vuodeksi putkaan. - Okei. Mitä asiaa? kysyin.
- No voinko tulla ensin sisään? kysyi Marco. Päästin Marcon sisään ja istuimme ruokasalissa pöytään. - Kerro kaikki. sanoin. - Sinutkin on etsintäkuullutettu. sanoi Marco. - MITÄ!? huusin. - Melinda jäi kiinni varkaudesta jonka hän teki kanssasi kun olimme kolmosasteella. sanoi Marco. - Niinpä tietenkin. mutisin. Menin olohuoneeseen ja avasin television. - Marco Xero on etsintäkuulutettu ryöstöstä vampyyrikoulun kolmosasteella. sanoi uutistenlukia. - Unohdin mainita että minä olin mukana. sanoi Marco. - Joudut siis asumaan meillä. sanoin. - Kai. sanoi Marco ja sitten hän vaapulsi vierashuoneeseen. Suljin television.

Illalla kun olin sängyssä, mietin asioita. Pohdin aluksi että miksi uutisissa kerrottiin vain Marcosta, mutta ei minusta ja Melindasta? Mietin myös voisiko Marco olla paha? Lopulta nukahdin kellon lyödessä kaksitoista kertaa.

Ylläpidon palaute

 
Kartano keskellä ei mitään2 2017-03-14 20:20:39 Alapo80
Arvosana 
 
2.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 14, 2017
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Sonjuuli!

Nyt tässä alkaa olla jo jujua! Luot hyvin jännitteitä ja epäilyksiä! Kirjoitat mukavasti, ja teksti on sujuvaa.

Dialogeihin sellainen, että laita eri puhujien vuorosanat omille riveilleen. Nyt parissa kohdin piti palata takaisin ja miettiä, että kuka tämän mahtoikaan sanoa.

Toivoisin myös lisää yksityiskohtia. Mitä oli ryöstetty ja miksi? Toivoisin myös tarinaan upotettuja juttuja maailmasta. Onko vampyyrit yleisiä? Tiesikö uutistenlukija, että Marco oli vampyyri? Missä Melinda pakoili virkavaltaa? Eli syvennä hahmoja ja maailmaa lisää.

Pieni epäkohta oli se, että päähenkilö heräsi illalla, mutta meni illalla myös nukkumaan. Mielestäni auringon ensisäteiden noustessa olisi sopinut paremmin.

Rohkeasti vaan pidempää pätkää!

Kiitos! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS