Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia Morso ja Neekeri
QR-Code dieser Seite

Morso ja Neekeri Hot

KPL 1 *JOHDANTO

Olipa kerran kolme pienenpientä Morsoa. He pakenivat ihan vitun lujaa, Neekeriä metsässä. Vaikka Neekeri oli heidän äiti, äitineekeri juoksi ihan vitun nopeasti sillä hän oli Usain Bolt. Kolmen Morson tarina on aika ebin, sillä siinä on paljon toimintaa eivätkä hyvikset jää eloon.

KPL 2 *KOLME MORSOA

Pimeässä metsässä asui kolme pienenpientä Morsoa, ja heidä Neekeri äitinsä. Eräänä kauniina päivänä kolme pientä Morsoa päättivät karata sillä heidän äitinsä on Neekeri. He olivat todella hitaita, joten neekeriäiti saavutti heidät aukiolla jossa oli iso Kozilla, joka hidasti Neekeriä että pikku Morsot pääsisivät karkuun. Kolme pientä Morsoa hyppäsi ihan vitun lujaa, kuilun yli. Mutta yksi putosi kuiluun ja kuoli koska liukastui reunalla. Kaksi Morsoa juoksi yhä ihan vitun lujaa karkuun Neekeriä. Koska eivät olleet tehneet kotitöitä. Toinen Morsoista kaatui ja pudotti pallinsa. Toinen Morsoista jatkoi toisen puolesta matkaa vuoren huipulle jossa hän erakoitui, kunnes Äitilohikäärme nappasi pienen Morson ja vei sen pesäänsä. Pesässä oli poikasia jotka olivat neekerin värisiä, eivätkä he olleet rasisteja joten he raatelivat äitilohikäärmeen ja antoivat Morson juosta ihan vitun lujaa karkuun. Morso luuli päässensä karkuun Neekeriltä joka huusi: ’’Voi vittu, nyt kotiin sieltä Morso saatana!!!’’ Morso alkoi itkeä koska hänen pallinsa puutuivat juoksemisesta. Pallit räjähtivät samalla kun, hän sai orgasmin nähdessään alastoman miehen. Mutta hän ei kuitenkaan lopettanut juoksemista karkuun, vaan hän juoksi vielä nopeammin koska häntä oksetti nähtyään äitinsä lörpän pillun. Morson tohvelit tippuivat kaivoon jossa asuu näkki, joka syö neekerimorsoja. Näkki kuuli neekerimorson vitun lätisemistä ja kiihottui ihan vitun pahasti. Kun Morso pääsi kaivolle, hän kurkotti ottaakseen tohvelit, mutta yhtäkkiä Näkki nappasi ne ja heitti ne Morsolle, koska hän oli vaalea morso, ja näkit syövät vain neekeri morsoja. Morso kiitti näkkiä ja lähti ihan vitun lujaa karkuun. Mutta sitten tohvelit muuttuivat yksisarvisiksi jotka lennättivät Morson Kiinaan, jossa Aasialaiset lohikäärmeet metsästävät ja syövät morsoja. Siksi Morso kääntyi ihan vitun lujaa takaisin päin. Morso yritti ostaa uudet tohvelit, mutta kauppias ei antanut morson ostaa niitä, koska Morso oli homo. Neekerikauppias olikin oikeasti Usain Bolt ja tappoi Näkin. Morso juoksi ihan vitun lujaa karkuun (taas).

KPL 3 *VITUN LUJAA KARKUUN

Morso juoksi ihan vitun lujaa karkuun Usain Bolttia. Mutta Usain Boltin tissit lennättivät kuolemaa, joten Morso sai superkuolemanvoimat ja lensi ihan vitun lujaa pois. Usain Boltillakin oli kuolemanvoimat joten se lensi ihan vitun lujaa Morson perään. Homo tuli neekerin perässä. Homon muna oli iso. Hänen elämänsä oli ihan laimeeta ja hänen nimensä oli Bruno. Bruno heitti bumerangin johon oli sidottu kondomi. Neekeri nappasi bumerangin ilmasta ja heitti sen itseään päin ja tippui. Homo antoi Morsolle vauhtia yhdellä peniksellä. Mutta Morsolta loppui kuoleman voimat ja hän tippui vitun lujaa alas. Mutta hän selviytyi koska lintu vei hänet helvettiin, jossa Saatana toivotti hänet tervetulleeksi hulajuhliin. Morso ympärileikattiin juhlissa ja Saatana nussi Morsoa. Morso osti helvetintulitohvelit ja alkoi tanssia vitun lujaa. Aamulla Morsolla oli krapula ja ikävä veljiänsä. Hän näki toisen niistä unessaan ja servasi hänet. Nyt Morsolla on paha mieli kun servasi veljensä ihan vitun lujaa. Morso lähti pois helvetistä vitun lujaa.

KPL *4 VÄHÄN MUMMOISTA

Morso näki talon jossa oli mummo jolla oli taulu jonka Morso halusi. Morso tiesi että taulun arvo oli miljoonissa. Siksi hän raiskasi mummon ihan vitun lujaa ja pölli taulun… Morso myi taulun netissä 600 miljoonalla. Ja neekeri osti taulun. Neekeri löysi Morson karvoja helvetistä ja löysi myös tissinsä ja laittoi ne taskuunsa. Neekeri lähti etsimään Morsoa ihan vitun lujaa. Morso oli löytänyt aukion jossa oli Kozilla ja paljon Pillutirppoja. Sinne tuli myös Ging Gong ja centipedejä. He taistelivat ihan vitun kauan ja lujaa. Kunnes Ging Gongin centipede räjähti ja Ging Gong suuttui sekä raiskasi Kozillan ja söi Pillutirpat. Morson käsii… katkesi kun hän löi Ging Gongia ja Pillutirppaa. Morsoa vituttaa koska hänellä ei ole isoa penistä vaan pieni kyrpä. Morso näki äitinsä, eli Neekerin ja hän juoksi ihan vitun lujaa karkuun, mutta äiti ampui löysät pillukastikkeensa Morson jalkoihin, ja helvetintulitohvelit sulivat  Bruno tuli ja kaappasi äitineekerin ja huusi Morsolle: ”Etsi kultainen ES, siitä saat voimia tuhota ylijumalat Spurden ja Spärden.” Morso otti neuvosta väärtin ja lähti kultaiseen laaksoon Spurdolaan. Hänen bidi mennä bohjoisnabaan, jossa on dämä Guldainen laagso. ESMorso löysi Guldaisen laagson mudda siellä oli saadanan-neegeri joga suojeli guldaista ES:ää. ESMorso soiddi EbinBrunolle eddä dulisi dänne ihan vidun lujaa. EbinBruna duli ihan vidun lujaa ja auddoi ESMorsoa dabbamaan saadanan-neegerin. Mudda saadanan-neegeri oligin deleborddaamassa Liisan ihmemaahan.

KPL *5 VITUN LUJAA LIISAA

Morso ja Bruno hyppäsivät portaaliin, mutta neekeri ehti karata ihan vitun lujaa. Morso ja Bruno näkivät Pillutirpan joka juoksi Korttimaahan, he seurasivat Pillutirppaa. Ja löysivät Korttimaasta Liisan. Liisa oli ihan vitun sexikäs ja puutteessa. Morso tajusi että hänen pitäisi alkaa heteroksi että voisi jyystää Liisaa ihan vitun lujaa. Morso lopetti homoutensa ja pani Liisaa 2 ja puoli tuntia, kunnes tajusi että hänen piti tappaa Spurde ja Spärde. Morso ja Bruno lähtivät ihan vitun lujaa takaisin Kultaiseen laaksoon. Morso kulautti kultaisen ES:än suoneen ja lähti ylilautaan tappamaan Spurdea ja Spärdeä. Kun he saapuivat ylilautaan, he huomasivat Spurden ja Spärden kuolleena ja järkyttyivät. Nyt Es meni ihan turhaan suoneen. Morso makasi lattialla ja pärisi. Samalla hän katosi ”Yliareenalle”

KPL *6 FINAL CAPTURE

Morso nousi ja katsoi taaksensa. Morson takana seisoi, YliNeekeri. ”ÄITI,” Morso huusi! ”Nyt se alkaa,” mietti Morso. Ylineekeri tarrasi Morsoa peniksestä ja nosti hänet ilmaan. Morso aneli armoa, mutta turhaan. Sitten kuitenkin kultaisen ES:n vaikutus alkoi. Morson lihakset kasvoivat satakertaisiksi ja hänen hiuksensa putosivat. Hän muuttui Morso ”Mentula” Bodaajaksi. Morso ”Mentula” Bodaaja löi Ylineekeriä vaginaan, jolloin Ylineekeri luhistui ja Morso pääsi hänen otteesta. Sitten Morso repäisi suuren männyn juurineen maasta, ja hakkasi sillä Ylineekeriä perseelle siten, että Ylineekeri paskansi verta ja sisäelimiä. ”On dullud aigasi guolla Ylinegru,” sanoi Morso ja tunki männyn anaalista Ylineekerin läpi. Morso kusi ruumiin päälle, ja taisi vielä runkatakkin lastinsa Ylineekerin naamalle. Brutaali kuolema brutaalille neekerille.
Tarinan opetus; suuri voima tuo myös suuren vastuun, mutta VALTAVA voima tuo VALTAVAN kyrvän.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Morso ja Neekeri 2024-03-22 16:31:41 Sopsy
Arvosana 
 
4.5
Arvostellut: Sopsy    March 22, 2024

Lennokas kudelma. Suurimman vaikutuksen teki, kun lopetin lukemisen ensimmäiseen rasistiseen termiin. Jatka samalla polulla ja, niin menestyt kaksinkertaisesti. Terveisiä Jaskalle! T. Kaikki

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Morso ja Neekeri 2016-10-25 14:52:02 pappamorso
Arvosana 
 
0.5
Arvostellut: pappamorso    October 25, 2016

Jos tuosta ottaisi jokaisen vitun lujaa -sanaparin pois, jäljelle jäisi tuskin puoliakaan tekstistä.

Puoli tähteä tulee silkasta mielikuvituksestasi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS