Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia ninjan miekka osa 1 tarina alkaa
QR-Code dieser Seite

ninjan miekka osa 1 tarina alkaa Hot

Hei isä katso mitä tein sinulle, Hiroto sanoi isälleen ja näytti hänen tekemänsä puisen ninjan se on komea poikaseni, ja Hiroton isä otti pienen puisen ninjan isä käytkö taas taistelemassa samuraita vastaan, hiroto kysyi tottakai poikani, kun teen sitä niin saamme rahaa Hiroto katsoi isäänsä hymyillen, okei iskä Hiroton iskä hymyili myös noniin tule syömään, kop kop avatkaa välittömästi ovi samurait huusivat, pahus Hiroton isä kirosi ja vei poikansa piiloon, pysy täällä ja Hiroton vanhemmat menivät oven lähelle ja Hiroton isä nyökkäsi Hiroton äidille ja Hiroton isä avasi oven, sitten valtava 220 cm pituinen samurai tönäsi Hiroton isän maahan, Hiroto katsoi kun tämä valtava haarniskaan pukeutunut samurai nappasi Hiroton äidin hiuksista, Hiroto ei nähnyt tämän jätti samurain kasvoja lainkaan koska hänellä oli naamallaan naamio, rauhoitu jätti jokin iso mies sanoi rauhoitu ja tämä mies polvistui Hiroton isän eteen virnuillen ilkeästi, heh nyt tämä typeryys loppuu, Hiroton isä nosti pänsä ja katsoi tätä ilkeätä miestä ku...kuka helvetti olet, tch olen pahin painajaisesi nimeni on Akemi, sitten Akemi veti katanansa esiin ja veti Hiroton isältä pää pois, Hiroto järkyttyi tästä ja rupesi melkein itkemään, ja Hiroton äiti rupesi kiljumaan voit tehdä hänelle mitä haluat jätti ja Akemi poistui paikalta, ja tämä jätti käänsi katseensa hiroton äitiä kohti ja veti oman valtavan katanan esiin, katana oli varmaan yli kaksi metriä pitkä ja tämä jättiläinen halkaisi Hiroton äidin kahtia, sitten Hiroto rupesi itkemään sitten tämä jätti lähti myös, monta vuotta myöhemmin Hiroto on 24 vuotias. Hiroto väijyi yhtä samuraita ja tämä juoksi samurain lähelle ja veti samurailta pään pois ninja miekalla, ja polvistui tämän eteen ja otti kaikki tavarat, pian Hiroto palasi metsään jossa hän asustelee, hmm tylsää Hiroto sanoi ja katsoi ympärilleensä, toisaalla mystinen ninja käveli kunnes 3 samuraita tuli hänen eteensä, hei poika anna rahas tänne entä jos en anna mystinen ninja kysyi rauhallisesti, sitten tapamme sinut vai niin yrittäkää, poika todellakin taitaa kerjätä verta nenästään samurai virnuili ja tämä samurai veti katanansa esiin ja yritti halkaista tältä ninjalta pään pois, mutta hän väisti salaman nopeasti noh oliko siinä kaikki, ninja kysyi, tch hyökätkää kaverit älkää siinä seisoko, selvä ja samurait yrittivät vetää katanansa esiin, mutta ninja halkaisi 3 sekunnissa molemmilta päät pois, mi...mikä helkutti olet ja tämä samurai juoksi pakoon metsään, sitten ninja ilmestyi samurain viereen ei pako tietä, ei ei älää !.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 5 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.7  (5)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
ninjan miekka osa 1 tarina alkaa 2017-11-14 04:56:38 boxo
Arvosana 
 
0.5
boxo Arvostellut: boxo    November 14, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Voi voi kun on huonosti ja huolimattomasti tehty..kaikki puheet yhtenä pötkönä. Miten siitä erottaa kuka milloinkin puhuu. Todella sekavaa. Ilmeisesti hetken hurmiossa ja innostuksessa tehty.
Siis poika teki puisen Ninjan ??? Ninjahan on henkilö.
Päitä HALKAISTAAN POIKKI ?????
Mukavahan se on kun on innostusta, mutta pitäis hiukan suunnitella ja miettiä miten kirjoittaa jos haluaa lukijoiden nauttivan tarinasta.. No olet luultavasti vasta noin kymmenen vuoden ikäinen ja opit vielä...

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review
ninjan miekka osa 1 tarina alkaa 2016-02-23 10:15:43 darkinfernal19
Arvosana 
 
5.0
darkinfernal19 Arvostellut: darkinfernal19    February 23, 2016
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Itse tykkäsin tarinasta todella paljon ja haluan nähdä kakkos osan :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review
ninjan miekka osa 1 tarina alkaa 2016-02-22 21:50:14 pessimisti
Arvosana 
 
0.5
Arvostellut: pessimisti    February 22, 2016

-Vuorosanat omille riveille
-Pisteet
-Isot alkukirjaimet
-Vuorosanaviiva tai lainausmerkit
-Kappalejako

Aihe on ainakin itseä kiinnostava, mutta tekstiä on raskas lukea, jos et panosta kirjoitusasuun juuri yhtään. Lukija kyllästyy tarinaan jo heti alussa, jos sitä on hnkala lukea. En tässä nyt arvostele tekstiä, vaan yritän auttaa sinua kehittymään kirjoittajana. Ja anteeksi jos annoin itsestäni kukkahattutätumäisen kuvan. :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
40
Report this review
ninjan miekka osa 1 tarina alkaa 2016-02-20 08:48:55 HistoriaPedantti
Arvosana 
 
1.0
Arvostellut: HistoriaPedantti    February 20, 2016

Voisit myös hitusen vaivautua tutkimaan aihetta, ennen kuin alat kirjoittaa siitä. Tällainen tarinan alku sopisi paremmin keskiajan eurooppaan, kuin samuraiajan Japaniin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
12
Report this review
ninjan miekka osa 1 tarina alkaa 2016-02-15 16:39:53 Murtunut Sydän
Arvosana 
 
1.5
Murtunut Sydän Arvostellut: Murtunut Sydän    February 15, 2016
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Voisit varmaan ehkö vaivautua kirjoittamaan kunnolla?
:)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
12
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS