Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Dalits (luku 5) 2014-04-24 11:22:56 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 24, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Heippa Kati Rinne!

Tarinasi etenee tasaisen varmasti! Yksi asia munia mietityttää, en tosin selaillut kaikkia vanhoja osia saadakseni selvyyttä asiaan, mutta mietin miksi dalitit eivät käy yöllä hakemassa vettä?

Tuossa kun medaljonkia koetetaan avata (oli muuten pari kertaa sana kultainen ja medaljonki, eli toiset olisit voinut jättää pois), niin olet rakentanut virkkeen omituisesti, ja mielestäni pilkun paikalla pitäisi olla piste, tai sitten lauseenvastikkeelle.
Ajatukseni olisi näin. Koetin avata medaljongin työntämällä lyhyet kynteni pieneen väliin ja kiskomalla, mutta se ei auennut.
Eli tuo lauseenvastike ei vaadi pilkkua, ja on mielestäni hieman sujuvampaa lukea.

Muista välttää turhia sanoja, kuten nyt (kun henkilö oli tavallaan nyt muuttanut). Sano vain tärkein.

Kaivokohtaus on mahtava! Hyvä! Hieman olisit voinut tarkemmin kuvailla mistä miehet tulivat, sillä ne tuntuivat tulevan aivan läheltä ja yllättäen.

Takaisin Andriuksen majalla, on yhtä kuin majalla :) Lue ajatuksella mitä olet kirjoittanut, ja korjaa kankeudet.

Todella miellyttäviä pieniä kuvailuja, ja hymyilyn sävyttämää dialogia! Todella kivasti saat hymyn myös lukijan huulille!

Jos, ja kuten varmasti onkin, enemmän tietoa ja ajatusta juonen kulusta, niin ehkä voisit kirjoittaa hieman pidempää pätkää. Lukija joutuu, siis minä ainakin, miettimään tovin että mitäs viime jatkossa taas kävikään.

Kiitos hyvästä jatkosta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS