Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kassajonossa 2021-06-20 00:35:59 lukeva33
Arvosana 
 
3.5
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    June 20, 2021
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Juu ihan hyvä...kyllä usein tekisi mieli näille itsestäänselvyyksien kommentoijille laittaa tälleen luu kurkkuun. Kaveri tuli kylään ja katseli ikkunasta ulos.."oot nurmen leikannu"..."Häh? oonko?"..." no aika tuoreelta ajolta näyttää"..."niinkö? en minä oo, oisko naapurin leski ajanu samalla kun omansa"..."Tä? eikai se sun pihaa kysymättä..jaa taijat vittuilla.."

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
June 29, 2021
Report this comment
Kiitos antamastasi palautteesta lukeva33.

Niin, tämä lyhyttarina on jostakin aikojen takaa, ja osui silmään selatessa vanhoja taltiointeja. En edes muista mikä antoi inspiraation aiheen reposteluun tähän muotoon.

Jotain tekee mieli laitella sivustolle näin kesäaikaan, jolloin foorumi yleensä
on viettänyt tavallista hiljaisempaa aikajaksoa.

Pyytelen ajoittain ylläpitos poistelemaan joitakin vanhempia juttujani, kun näyttää siltä, ettei niille enää ole sivustolla lukijoita. Eivät ole sitten viemässä huomiota ja tilaa muiden kirjoittajien tuotteilta. Nytkin on pyyntö sisällä, enkä mielelläni lisää omaa osuuttani kovin merkittävällä määrällä ennen kuin vanhoja saan vähennettyä.

Arvostan antamaasi palautetta, kuten arvostan kaikkia niitä lukijoita, jotka näkevät vaivaa kommenttien antamiseksi. Saatu kommentointi on kirjoittajille suuressa arvossa ja auttaa kehittymään tekstin tuottamisessa.

Kiitos jälleen antamastasi palautteesta.

----Arska----
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS