Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kaikkihan on täydellistä? 2021-03-12 21:30:55 haavanlehti
Arvosana 
 
1.5
haavanlehti Arvostellut: haavanlehti    March 12, 2021
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hei zemmu, taidatkin olla uusi tällä sivustolla, tervetuloa joukkoon!

Tarinoita kirjoittaessa ja varsinkin julkaistessa kannattaa laittaa ensiksi perusasiat kuntoon, eli lauseen alkuun aina iso kirjain ja pilkkujenkin paikkoja on hyvä miettiä. Ihan jo noilla isoilla alkukirjaimilla saa tekstistä huomattavasti selkeämmän ja kivemman lukea.

Tarinasi jää hieman epäselväksi ja suurpiirteiseksi. Miksi päähenkilö kirjoittaa lapulle, että kaikki on täydellistä? Miksi hän päätyy niin radikaaliin loppuratkaisuun, miksi hän voi niin pahoin? Entä mitä hän tarkoittaa sanoessaan: "En saanut olla se tyttö joka olin ollut"? Alussa mainitaan lyönneistä ja hyväksikäytöstä, mutta vain yhdessä lauseessa. Sitä olisi voinut pohjustaa enemmänkin. Suihkussa päähenkilö mainitsee olevansa peloissaan, miksi? Mitä hän ajattelee? Loppuratkaisukin tulee kovin nopeasti, viimeinen virke on hirveän kiireinen. Rauhallisempi tahti auttaisi pääsemään tarinaan paremmin mukaan ja päähenkilön ajatuksia olisi mukava kuulla, jotta pystyisi tutustumaan häneen.

Tarinalla on ihan mielenkiintoinen alkuasetelma ja se herättää aluksi mielenkiinnon, mutta uskon että tarinasi saisi hyvin lihaa luiden ympärille, kun vähän syventäisi ja laajentaisi kuvailua ja kerrontaa.

Jatkahan kirjoittamista, kiitos tästä tarinasta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS