Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Aapo Hot
 
Aapo 2021-03-02 19:43:30 haavanlehti
Arvosana 
 
4.5
haavanlehti Arvostellut: haavanlehti    March 02, 2021
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Taattua laatua Arskalta! Sait minut melkein hymyilemään ääneen=) Sun tarinoilla on kyllä sellainen vaikutus, että ne tuppaavat saamaan hyvälle tuulelle. Tämäkin oli peräti huvittava kertomus.(Olisin kyllä toivonut tämän loppuvan niin, että Mauri pääsee vapauteen. Tai no oikeastaan nyt kun ajattelen niin ehkä tuo sinun loppusi onkin juuri oikeanlainen tälle tarinalle. Mutta joutuuko Aapo nyt asumaan yksin ilman Mauria?=(( Surullista.)

Kiitoksia tästä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
March 05, 2021
Report this comment
Kiitos antamastasi palautteesta haavanlehti.

Mukavaa näin kirjoittajan kannalta kuulla tekstin saaneen hyvälle tuulelle. Kirjoittelenkin mieluusti näitä pehmeämpiä juonenkulkujs vsikks onhsn sitä tullut kirjoitettua toisenlaistakin, kuten jännitystä, kauhua ja erilaisia kummitus- ja vampyyritarinoitakin.

Niin mainitsit tuosta loppuratkaisusta, johon olisit halunnut lisäksi vielä Maurin vapautumisen. Itseasiassa itselläni on ollut tarkoitus laatia tuo sisälle tarinaan, vaikka sitä ei suoraan esiin nosteta. Omassa mielessäni tarina jatkuu juuri niin. Kyllä Mauri ja Aapo yhä asuvat tuvassaan, ehkä jotain oppineenakin.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS