Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Päänsärkylääke 2014-03-09 12:08:05 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 09, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Lil Sparrow!

Olipa sellainen tarina että huhhuh! :) Täytyy sanoa että olet todella hyvin vanginnut kurjuuden ja saat sen maksimoitua,

Vältä käyttämästä niin -sanaa liikaa, sillä se tekee tekstistä jotenkin tekotaiteellista ja liioiteltua. Esim ihoni on niin kuiva. Yleensä noissa virke jatkuu sanalla että, ja sitten tulee joku kuvailu. Niin kuiva että sitä voi veitsellä koputtaa, tai vast. Virke tuntuu keskeneräiseltä.

Mieti miten aloitat kappaleen, tai lauseen. Rasvaiset hiukset aiheuttavat epämiellyttävää päänahan kutinaa. Jokaisen sana ja ilmaisun pitäisi olla mahdollisimman selkeä ja tehokas, ajaa kirjoitusta selkeästi kohti loppua.

Pilkuista sellaista että ennen ja -sanaa tulee pilkku, jos kyseessä ei ole luettelon viimeinen artikkeli, jonka ja erottaa edellisistä. Lavuaarissa lojuu hiusharja, ja hammastahnatuubi...

Kirjoitat hyvin, ja onnistut vangitseman todella masentavan ja kurjan tunnelman novelliin. Sen tarkoitus, eli mitä haluat sillä kertoa, jää hieman epäselväksi.
Tarkoitan sitä, että vaikka kuvaat ajatuksia ja synkkyyttä erinomaisesti, ei ainakaan minulle jäänyt selvää kuvaa siitä, mikä tarinan tarkoitus oli. Mielikuvituksellisen tarinan tarkoitus on olla viihdyttävä, mutta näin hyvin kirjoitettuun tekeleeseen olisin toivonut hieman selkeämmän punaisen langan.
Kuitenkin, erittäin hyvää työtä!!!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS