Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Elmerin laulu 2018-03-24 18:23:47 Lorenzia
Arvosana 
 
3.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    March 24, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Oikein mukava teksti, vanhainkodissa keikkailleelle kuvailu tuo muistiin erinomaisesti siellä vallinneet näyt ja hajut. Kirjoitat hyvin, teksti on helppolukuista. Kuten kerroit, tämä on osa pitemmästä tekstistä, joten juonellista antia tässä ei tullut. Mutta se tosiaan johtuu siitä, että tämä ei ollut kokonainen teksti. Jäin kiinnostuneena miettimään, millaisia juonellisia asioita tekstilläsi olisi tarjota.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TuijaK
March 25, 2018
Report this comment
Kiitos Lorenzia palauteesta!

Tuossa tekstin pätkässä oleellista on kai se tilannekuvaus, ajatusten ja tunteiden herättely. Osalle saattaa tulla avuton, pelokaskin olo vanhuudesta ja jollekin taas turvallinen olo hoidettavana olemisesta. Ja joillekin ei tule mitään oloja.

Pidempi tekstikokonaisuus on kesken, mutta ideana siinä on tietyt vanhukset ja heidän elämänsä nyt ja menneisyydessä. Eli takaumien kautta nykyhetkeen ja toisinpäin. Juonena on kai kuvailla ihmiselämän eri puolia, erilaisia elämänkohtaloita ja ihmisten ajatuksia ja tunteita niiden pyörityksessä. Miten tähän on tultu ja miten vanhuuskin voi olla erilaista. Ei ole yhtenäistä joukkoa "vanhukset" vaan jokaisen ihmisen elämä on loppuun saakka yhtä yksilöllinen kuin se on ollut alusta saakka. Varsinaista isoa draamankaarta teoksessa ei kai kuitenkaan ole... en tiedä. :D
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS