Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Ansa Hot
 
Ansa 2017-07-11 06:47:58 Lorenzia
Arvosana 
 
2.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    July 11, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tekstisi on kohtalaisen lyhyt ja juonellisesti se ei lukijalle anna ihan kamalasti. Kirjoitat kuitenkin iha hyvin, vaikka aihe on jokseenkin läpi koluttu.

Kiinnitä huomiota kielioppiin, muutamia pilkkuja puuttui sieltä täältä. Sekä vältä käyttämästä fraasia "alkaa tehdä jotakin". Esimerkiksi tekstissäsi "Päättäväisyys alkaa haihtua", käytä mieluummin jotain kuvailevaa verbiä, joka kertoo siitä, että se joku asia/tunne hiljalleen hälvenee. Esimerkiksi "Päättäväisyyteni murenee, tilalle vaihtuu epätoivo"

Mahdollisuuksien mukaan näytä tunteitasi, älä pelkästään tyydy kertomaan niistä. Eli kun päähenkilön paniikki alkaa nousta, kuvaile sitä vaikka selkeämmin kehon reaktioiden kautta, kuinka sydän hakkaa rinnassa ja lopulta alkaa pyörryttää, kun hengittää liian nopeasti.

Korvaa myös kivien työntämisessä sana lihakset vaikka sanoilla kädet. Ihminen harvoin ajattelee konkreettisesti työntävänsä tai nostavansa esineitä lihaksilla, vaan tekee sen eri ruumiinosilla. Kuvaile myös lisää ponnistelua (esim. kuinka suusta purkautuu ähinää ja lopulta huuto, kun työntää kaikin voimin riittävän kauan) Ja sitten vasta tulee hiki.

Kiitos tekstistäsi :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS