Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Pelko Hot
 
Pelko 2013-09-13 11:26:03 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    September 13, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Pöytälaatikko!

Haha! Hyvä alku! Monesti kirjoittajilla on tapana paljastaa ajatus liian aikaisin! Sinulla ei, sillä koko ensimmäisen kappaleen ajan mietin että mitä hittoa nyt onkaan tulossa! :D Ja se, että paljastat kaiken vasta lopussa on todella erinomaista!

Kankeus.
Kirjoitat: "Siirryn wc:stä makuuhuoneeseeni valitsemaan vaatteita. Vaatekaapissani vallitsee melkoinen sekasotku. Pari kertaa vuodessa tulee puuska jolloin järjestelen vaatteeni siististi kaappiin, mutta yleensä jo muutaman viikon päästä vaatteet ovat siellä taas hujan hajan.".
Kirjoitat hyvin, ja tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta kun tuntui että nyt ei oikein...
Ajatukseni: "Siirryn wc:stä makuuhuoneeseen, ja valitsen vaatekaapista sopiviaa päällepantavaa. Pari kertaa vuodessa tulee puuska jolloin järjestelen vaatteeni siististi kaappiin. Edellisestä puuskasta on kuitenkin aikaa, joten vaatteiden löytäminen vie aikaa.".
Ensiksikin henkilö on kotonaan, joten kenen muun makuuhuoneeseen hän voisi siirtyä? :D Tuon "mutta" sanan jälkeinen osio on itsestään selvää, joten ajattelin oikaista siinä hieman :D

Täytesanat.
Kirjoitat: "Punainen ei ole mikään lempivärini, yleensä pukeudun mieluiten mustaan tai harmaaseen.".
Ajatukseni: "Punainen ei ole lempivärini, yleensä pukeudun mieluiten mustaan tai harmaaseen.".
Ero ei ole iso, ja sen kuitenkin mielestäni huomaa.

Toisto ja täytteet.
Kirjoitat: Hississä matkalla viidennestä kerroksesta alaspäin katselen itseäni peilistä. Sieltä katsoo suhteellisen roteva, sänkipäinen, kolmekymppinen mies. Parin päivän parransänki kohoaa kasvoilla.".
Ajatukseni: "Hississä viidennestä kerroksesta alaspäin katselen itseäni peilistä. Roteva, sänkipäinen, kolmekymppinen mies. Parin päivän parransänki rehotti leuassa.".
Lienee selvää että hississä ollaan matkalla ylös tai alas, ei siellä kai kukaan huvikseen hengaile :D
Käytit jo "katsoa" - sanaa aikaisemmin, eli se on mielestäni tarpeeton. Jätin myös muutamia sanoja, kuten "suhteellisen" ja "sieltä". Voiko parransänki kohota? Omani kasvaa alaspäin :D Tuossa on myös hitusen toistoa, sillä viittaat jo aikaisemmin "sänkipäähän".

Nyt kyllä päähenkilö kaipaa jonkun pitämään kädestä! :D

Mainio novelli!!!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS