Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Isä Lucifer 2015-08-22 14:47:39 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 22, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka M. Nevajoki!



Kirjoita yksinkertaisesti, älä hienostele väärässä paikass. Tuo tämä ilta tulisi herättämään lukemattoman määrän kysymyksiä... Miksi noin monimutkaisesti? Ehkä vain niin, että olin tiedonjanoinen ja ilta tulisi herättämään kysymyksiä. Säästä tuollaiset turhat mieleno pohjalla jutut sellaisiin kohtiin, jossa on tapahtumassa jotain ratkaisevaa ja juonen kannalta kriittistä. Tuo ensimmäinen kappale on vain pohjustamista, josta voit hyvin jättää kaiken koristelun pois.

Käytät sulkeita kerronnassa. Oletko koskaan nähnyt lustannettua kirjaa, jossa on kaytetty sulkeita? En minäkään. Älä siis käytä.

Mistä kirskuna syntyi veren tulviessa silmiin? Mieti tarkkaan miten kuvailet asioita ja tapahtumia.
Sama kuin sanot, että jonkinlainen manala. Mikä ero on manalalla ja jonkinlaisella manalalla? Tuossa olisi kenties voinut kuvailla näkymää ja maisemaa. Miltä tuo manala näytti? Vuoria? Punaista erämaata? Laavaa? Lentaviä demoneita? Jätät paljon lukijan vastuulle.

Mitähän nuo caps lock pohjassa kirjoitetut mahtavat olla? Caps lock on sulkeiden ja kerronnan kolmoispisteiden kanssa turha. Ylipappi pysähti (pysähtyi) ja sitten kävi ZANG. Mikä on ZANG? Ja miten se liittyy tuohon sekavaan jargoniin, joka sitä seuraa? Tolkuton kohtaus.

Tuo loppu on ainakin yllättävä. Menee hieman jopa ylisekavaksi, tai ylisekoitetuksi. Kenties olisit voinut jättää joko ydinpommin tai Luciferin pois. Nyt oli liikaa liian lyhyessä pätkässä.

Ajatuksia herättävä ja hieman juonelta ontuva, mutta mielenkiintoinen tarina.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS