Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tuska Riivityn Sydämen 2015-06-17 20:10:34 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    June 17, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Zweinte!

Jännittävästi kerrottu tarina! Tässä oli ainekset vaikka mihin, mutta mielestäni hieman hätäilit! Olet hyvä kirjoittaja, joten harmittaa, että juonirunko ei ollut kunnolla suunniteltu.

Älä selittele kerronnassa. Eli ilmaisut "Tai no..." Ovat sellaista mielestäni turhaa jahkailua. Kun kerrot niin kerro, sillä kertoja tietää mistä kertoo.

Vältä toistamasta samoja ilmauksia. Nyt kerrot kahdesti todella nopeassa tahdissa, että oli jo liian myöhäistä. Tuo myöhäistä ilmaus on voimakeino luoda jännitystä, eikä sitä tule käyttää ilman harkintaa.
Korjaan kolme kertaa...

Tuossa on mielestäni pieni ristiriita, että ovela ja viekas yksilö katkeroituu. Mielestäni muiden kuuluisi katkeroitua sille, jolla on älliä :)

Jäin kaipaamaan hieman monimutkaisempaa juonta. Osaat kirjoittaa, mutta tämä tuntuu jotenkin hätäillyltä. Aina kannattaa miettiä novellin juoni paperille, jotta tiedät tarkasti kriittiset tapahtumat, konfliktit ja käännekohdat, loppuratkaisua unohtamatta.
Eli tuossa olisi voinut olla enemmän uuden lauman sisäisestä valtataistelusta ja kun emo kuoli, olisi pääsusi voinut lähteä selvittämään tätiensä kohtaloa, sillä mikään ei enää sitonut häntä. Eli tarinan sudesta olisi voinut tulla yksinäinen susi, tai jopa uuden lauman, joka syntyy tätien etsintä matkalla, alfanaaras. Yksinäinen uros olisi voinut pelastaa metsästäjiltä tai vastaavaa, rakkautta, uusi suunta ja uusi kasvava lauma.
Noin ajatuksena.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS