Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Lainalasten sattumanvaraisuus 2015-03-04 08:12:13 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 04, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei sunny!

Tämä oli mystinen kirjoitus! Toivoin keskivaiheilla, että loppu toisi iloisen ratkaisun, mutta lopetitkin maailmoja syleilevällä filosofialla! :D Hyvää työtä!

Nillitän aina aloituksista, ja mielestäni tässä olisi hieman hiomista.
"Muistan ne ajat, ehkä ala-asteella ollessani, ja vielä yläasteellakin lukuunottamatta tätä viimeistä vuotta. Silloin oli helpompaa kuin helppoa kirjoittaa.".
Aloituksen pitäisi olla aina selkeä, ytimekäs ja "nopea".
Ajatukseni: "Muistan ne ajat. Ollessani ala-asteella, ja vielä yläasteellakin, kirjoittaminen oli helppoakin helpompaa. Nyt, tänä kuluvana vuonna kaikki muuttui.".
Eli yksinkertaisia lauseita ja selkeä sanoma.

Ilmaisusta. Älä tyydy siihen, mitä saat ensin kirjoitettua.
"...hämätä sitä edes hetkisen, että kerkeän sillä aikaa luoda itselleni uuden, kiinnostavamman, enkä näin tyhjän tulevaisuuden.".
Tämä on kaunis ajatus ja sellainen merkittävä virke tarinassa. Mielestäni tuo "...enkä näin tyhjän..." on sellainen, joka on kankea ja kertoo, että tulevaisuus olisi jo tiedossa.
Ajatukseni: "...hämätä sitä edes hetkisen, jotta ehtisin luoda itselleni uuden, kiinnostavamman tulevaisuuden.".
Mutta kuten sanoin, niin tuo on todella mainio, kaunis ajatus! :D

Muista, että konjunktiot, kuten jonka, että, jos, vaikka jne. erottavat lähtökohtaisesti lauseet toisistaan, ja niiden eteen kuuluu pilkku.

Tuo ajatus siitä, että ei tiedä kuka lukee tai katsoo tekemäsi elokuvan, tai vaikuttuu jostain sanomastasi, puhuu Sinusta jollekin toiselle, kertoo aikaansaannoksistasi jne. on kiehtova! Olen monesti miettinyt itsekin, kun olen katsonut nousevia lukukertoja tällä sivustolla, että miten ihmiset ovat kuulleet sivustosta, mikä ajatus on saanut ihmisen etsimään sivustoa tai jotain samankaltaista. Missä he ovat, miten pukeutuneet tai missä mielentilassa? Onko joku juovuksissa? :D

Kiitos!!!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS