Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kirjoittelemisesta 2014-11-01 16:11:36 Alapo80
Arvosana 
 
5.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    November 01, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka P.Ruhola!

Ymmärrän hyvin tuon inhorealismin kirjoittamisella ansaitsemisesta. Ei kenties helpoin polku, sillä jos ihan oikeasti haluaa maksaa laskut ja elää kirjoittamisella, se vaatii jo melkoisen menestynyttä teosta tai useaa tuotosta, jotka kaikki tuottavat jotain.
Silti aina joku menestyy, joku saa menestysteoksen markkinoille, joku kerää yleisöä kirjamessujen haastattelua seuraamaan ja joku käärii isot rahat kirjoittamalla. Miksi en minä? Jos kaikki ajattelisi inhorealistisesti, niin kenen teoksia me oikein lukisimme? :D

Luulisin, että jokainen kirjailija on käyttänyt "esikuvina" tuntemiaan ihmisiä, ja ehkä todellinen taito onkin löytää noista kohtaamistaan ihmisistä nuo uskomattomilta tuntuvat ja ne kaikkein räikeimmät persoonat. Niistä on mukava kirjoittaa ja niistä lukija kiinnostuu helpommin, kuin ihan tavallisista meistä.

Olen tämän sivuston novelleja lukiessani huomannut, että joidenkin novellien tarkoitusta on todella vaikea tajuta, mutta silti jollekin toiselle tuo sama teksti on varmasti lähellä sydäntä ja helppo ymmärtää.

Kiitos ajatuksista! :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS