Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ranskalaisia savukkeita 2020-01-13 19:51:57 HM
Arvosana 
 
4.5
Arvostellut: HM    January 13, 2020

Tarinaan on saatu rakennettua hienoja kontrasteja: Lobovin ja Sashan lämpimät välit verrattuna yleiseen vallitsevaan kurjuuteen, sekä Akulovan lempeys ja ystävällisyys kaiken epäilyksen ja loppujenlopuksi myös paljastuneen järkytyksen vastakohtana. Se tuo lukijalle odotuksia jatkaa kertomusta toiveikkaana, vaikka yleinen tunnelma onkin hienosti luotu viittaamaan päähenkilön olevan kävelemässä väistämättömään tuhoonsa.
Henkilökohtaisena preferenssinä olisin kaivannut Lobovia lisää luotuasi hänen yhteytensä Sashaan erityisen mielenkiintoisen oloisen, mutta toisaalta novellisi luonteeseen sopii toki hyvin, että hahmot ns. tulevat ja menevät.
Numeroitu kappalejako selkeine sisältöeroineen tekee tarinasta selkeän ja helposti seurattavan. Vaikka silloin tällöin ilmenee muutamia kielioppivirheitä jotka hieman etäännyttävät itse sisällöstä, on ote historialliseen miljööseen niin vaikuttavan asiantunteva, että se kompensoi paljon.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Sisyphos
May 17, 2020
Report this comment
Kiitos kommentistasi. Mielenkiintoista, että kiinnostuit Lobovin hahmosta. En ollut ajatellut, että hänen hahmonsa voisi olla lukijalle erityisen kiintoisa.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS