Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Hiilipannun vieressä makaa mies 2015-12-28 11:47:11 puurolover
Arvosana 
 
4.0
puurolover Arvostellut: puurolover    December 28, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Lopussa on virhe kun kirjoitat että näkee välähdyksen ja äänen. Pitäisi olla kuulee. En yleensä lue sotakirjoja, niin en oikein usko että lukisin vaikka kirjaa jossa olisi tämmöistä. Välillä teksti tuntui sekavalta. Anteeksi kun kritisoin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Järjestys 
peka
January 03, 2016
Report this comment
Kiitos palautteesta.

Turha pyydellä anteeksi. Kritisoi vaan jos siltä tuntuu. Senhän takia tänne kirjoitetaan, että saataisiin palautetta. Mielipiteitä on moneksi eikä pidä odottaa että kaikki miellyttää kaikkia. Tervettä vaan jos välillä ruoskakin heiluu kirjoittajille. :) Minun mieltäni lämmittää jo se että joku jaksaa nähdä vaivaa kirjoittaa palautetta muille. Jatka samaa rataa!

Mikä kohta tekstistä tuntui sekavalta?
In reply to an earlier comment
puurolover
January 04, 2016
Report this comment
Ei niin että joku tietty kohta olisi siltä tuntunut. Jotenkin nuo tapahtumat ja tila tuntuivat eka lukemalta sekavilta. Ei nyt toisella lukemalla enää niin.
Pyytelen anteeksi koska en halua loukata ja sitten vihastutan jonkun ja en saa keneltäkään palautetta. Tosin en kyllä ole muutenkaan saanut. :)
In reply to an earlier comment
peka
January 06, 2016
Report this comment
Palautteen saaminen on tällä sivustolla vähän talkoohommaa. Kukaan ei saa palkkaa, kaikki on hyvän tahdon varassa. Palautteen pyytelijöitä on aina enemmän kun antajia. Niin se vain on, eikä se mene täällä millään kirjoittajien kaaliin että sitä saa mitä tilaa. Jos et itse anna palautetta niin ei sitä anna kukaan muukaan. Kärsijöitä ollaan kaikki.

Sai taas paasata. :)
3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS