Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ninan toinen juttu osa-7 2014-12-30 09:29:10 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    December 30, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi kynäilijä47!

Arvelinkin, että leikkisästi sanottuna jonkin sortin itkupotkuraivaritirhautumishommasta oli kyse :) Tuttu tunne :) Se on aika, jolloin täytyy sulkea kone ja lähteä vaikka kalaan. Mutta onneksi nytkin se motivaatio jälleen löytyi :)

Muista, että aina kun lause vaihtuu, tulee pilkku, ainakin siis virkkeen sisällä. Ja kuin-konjunktio vaatii lähes poikkeuksetta pilkun eteensä. Muutenkin tuo syy hierontaan virkkeen loppu oli hieman kankea. Kenties olisi voinut kirjoittaa, että syy hierontaan oli se, kuinka hän oli päättänyt jatkaa tutkintaa. Eli tuon ymmärsin vasta, kun kerroit että Visaa täytyi informoida.
Sama konjunktion kun kanssa tulee käyttää pilkkua.

"Nina otti toisen kupin kahvia mennen sitten tupakalle.". Urputin jo aikaisemmin tuosta mennen - sanasta, mutta selvästi pidät tuosta lauseenvastikkeen kaltaisesta ilmauksesta. Itse kirjoittaisin seuraavasti: Nina otti toisen kupin kahvia ja meni tupakalle.
Käytät myös sanaa palaten, jonka sijaa käyttäisin ja palasi.

Muutamia pieniä juttuja vielä tuossa lopussa, kuten ok - sana ja lauseenvastikkeet, mutta ei mitään isio, sillä tarina tempaa mukaansa! Hyvää työtä!

Onnistut luomaan todella hyvin tuon tilanteen väärällä pidätysmääräyksellä! Mahtavaa! :)

Odotan innolla jatkoa! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS