Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Luhistuminen 2012-12-23 20:01:57 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    December 23, 2012
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei taas Deathless!!!

Tuli iloinen mieli, että olit lisännyt uuden tarinan näin nopeasti!

En halua haastaa riitaa ja kuitenkin sanon, että mielestäni edellinen novellisi oli parempi. Koetan hieman perustella kantaani.

Kirjoitat tunteista erittäin hyvin! Esimerkiksi seuraava, "Mutta samassa henkäiset kiivaasti ja irrottaudut minusta. Kiljaisen ja peräännyn taaksepäin, kun tunnen kuuman veren tahraavan käteni, joka oli laskeutunut selällesi.". Loit mahtavasti tunteen, jossa ainakin minulle lukijana tuli lämmin tunne naisen (oletan ainakin päähenkilön olevan nainen) helpotuksesta ja ajatukseni tempoilivat jo seuraavaan vastukseen luolassa, kun yhtäkkiä tapatkin toisen hahmoista! Aivan kuningasta! Hyvä!

Kuitenkin olen itse niin suuri fantasian ystävä, että taistelukuvaukset ja erityisesti demoni olivat mielestäni hieman kankeita ja pinnallisia.
En nyt väitä olevani kuningas kirjoittamaan taistelukuvauksia tai demoneista, mutta olisin toivonut jotain hieman lisää. Ja että ei mene vain suunsoitoksi, niin herätän ajatusta.
Kirjoitat, "Kiljun, yritän vielä turhaan kohottaa käteni kasvojeni suojaksi, mutta sinä rynnistät kuin tyhjästä ja saat pistettyä miekan kolmikärjen ja minun väliin.". Oma näkemykseni olisi seuraavanlainen, "Tunnen luolan lattian kivien repivän ihoani. Kiljun ja pyörin koettaen väistellä kolmikärkeäs, joka kuitenkin nirhaa tuskaisesti kylkäni. Enää en pääse pakoon ja epätoivo iskee minuun Demonin kolmikärjen kohotessa viimeiseen iskuun, jota ei kuitenkaan koskaan tule. Syöksyt päin Demonia ja isket voimalla kolmikärjen maahan. Työnnät olennon etäämmäs ja isket laajassa kaaressa. Pyhän veden kyllästämä terä repii syvän viillon olennon kasvoihin ja veri roiskuen Demoni retkahtaa maahan. "Tuo oli viimeinen tekosi", toteat ja käännyt puoleeni.".
En väitä, että omani oli parempi, mutta haluan hieman herättää ajatuksia sinussa.

Maailma jäi minulle hieman suppeaksi, ja ilmeisesti se oli jopa tarkoitus, sillä niin räikeästi sen sivuutit.

Dialogisi on hyvää! Olen itseasiassa hieman kateellinen! :D Erityisesti tämä koskee "romanttisia ja tunteellisia" kohtauksia. Demonin lausahduksista en oikein pitänyt, sillä miellän itse demonit hieman erilaisiksi kuin sinä.

Kaikkinensa kuitenkin pidin siitä, minkä annoit meille luettavaksi! :D Korostan, että todella osaat kirjoittaa tunteista ja saat aikaan inhottavia menettämisen tunteita! :D

Kiitos paljon tarinasta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS