Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Sielun ruumiillistuma 2018-04-15 22:14:43 boxo
Arvosana 
 
1.0
boxo Arvostellut: boxo    April 16, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Älä älä julkaise tästä enempää ennenkuin käyt koko tekstin uudestaan läpi oikein ajatuksella. Tämä on todella sekavaa touhua. En puutu sen kummemmin esim pilkutusvirheisiin koska niitä teen itsekkin paljon (ainakin joidenkin mielestä). Ja vaikka juuri niitä tässä tarinassa on tosi paljon.
Mutta tämä on tosiaan ihan kauhean sekavasti kirjoitettu. Laitan muutaman esimerkin jotka siis minun mielestäni ovat tosi hassusti( sekavasti..huonosti..epäloogisesti..) laitettu.
---vartijat liikkuivat rauhallisesti kahden hengen tiimeissä ollen valmiina....
Luulisi että he liikkuisivat esim valppaasti.??
---vartija Tora katsoi työpariansa huokaisten ikäänkuin helpotuksesta...
Miksi ei vain katsonut huokaisten??Miksi helpotuksesta?? Miksi ikäänkuin??
---Toinen vartija katsoi pariansa kohti (tuskin tarvitsee erikseen mainita että katsoi kohti) Pimeydestä pystyi erottamaan ohkaiset kasvot...hänen iäkseen olisi voinut arvioida noin kaksikymmentä vuotta....
Tuosta saa käsityksen että tämä katsoja näki ohkaiset kasvot joiden iäksi voi arvioida noin kaksikymmentä vuotta. Mutta kohdehan olikin katsojan appiukko...
En jaksa enempää nyt laittaa esimerkkejä..ikävä kyllä tämä on ihan täynnä tällaisia sekavia juttuja, ovet narahtelee, natisee, paukahtelee ym..Paikkaa, tarinaa, ja henkilöitä pohjustetaan aivan liian vähän, se kannattais tehdä jotenkin jo aika alussa. Sori vaan mutta sekava on. En nauttinut, annoin aika suoraa mutta mielestäni aiheellista palautetta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
21
Report this review

Kommentit

3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Järjestys 
boxo
April 17, 2018
Report this comment
Ilmeisesti sinun mielestä (olettaen että tuo alapeukku on sinun laittama), tuosta sekavuudesta, ja virheistä mainitseminen ei ole hyödyllistä?
No aivan sama mulle, saahan tänne kirjoitella kuinka sekavaa tarinaa vaan haluaa. Mutta ainakaan minä en tule lukemaan niitä jatko-osia jos heti huomaa että ovat samanlaisia.
In reply to an earlier comment
Sabe
April 28, 2018
Report this comment
Sinulla on ihan hyvä pointti, mutta olet minusta turhan ankara. Mainitsemasi virheet ovat olemassa, mutta voisit koittaa olla vähän kannustavampi, teksti on kuitenkin yleisesti ottaen ihan luettavaa. Olisi riittänyt, kun olisit vain maininnut nuo pari esimerkkiä ja näin osoittanut mikä tekstissä on mielestäsi huonoa ja kehitettävää. Siksi alaspäin peukku, ja tästä syystä meinasin itsekin antaa alaspäin peukun.

Ymmärrän, että pitää osata ottaa myös kritiikkiä vastaan, mutta se ei tarkoita toisen lyttäämistä poimimalla tekstistä vain kaikki huonot jutut ja miltei haukkumalla kirjoittajaa.
In reply to an earlier comment
boxo
May 02, 2018
Report this comment
Siis höpö höpö..aattele nyt itekki tuota paria ekaa riviä.." tummat hahmot liikkuivat..",,," varjoisat hahmot liikkuivat." vai miten se nyt meni mutta ei yhtään selitetä mitä nämä hahmot olivat.. ne unohdettiin samantien...siellä vaan jotain liikkui ja niistä ei sen enempää mainittu sitten..miksi nämä edes piti siinä alussa mainita?
En halua lytätä mutta mutta...koko tarina on täynnä vähän tämmöstä ...
3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS