Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Lohikäärmepäiväkirjat 2015-08-28 08:25:41 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 28, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka JoseGM!

Hyvä nimi! Erityisesti englannistettuna Dragon Diaries antaa sellaista old school fantasiahypetyshehkua! :D Hyvä miljöö ja minunkaltaiselleni fantasia ja scifi diggarille todella samaistuttava hahmo!

Omituisuus.
"Miehen selän takana, kaukana kylän teräsmuurien päällä, joukko ihmisiä tuijotti kaukoputkiensa ja yökiikariensa läpi metsän reunaa lähestyvää miestä.".
Miten miehen selän takaa voidaan tuijottaa lähestyvää miestä? Eikös mies loittone, jos kylä on selän takana? Noin ajatuksena vain :D

Vältä toistoa. Esim tuossa miehen lähestyessä hengitys sana. Ja tuo metallisten rakennusten homma, josta kerrot ensin kuvailussa ja sitten vartiomiehistä puhuttaessa.

Selkeydestä.
"Mies otti askeleen eteenpäin äänettömässä ja autiossa metsässä, ja lähti kulkemaan kohti synkän metsän pimeää sydäntä.".
Ajatukseni:
"Mies lähti äänettömässä ja autiossa metsässä kulkemaan kohti synkän metsän pimeää sydäntä.".

Hieman ylläolevaan iittyen.
"...mies seisoi pysähtyneenä mustien puiden reunustaman aukean reunalle.".
Ajatukseni:
"...mies oli pysähtynyt mustien puiden reunustaman aukean reunalle.".

Tuossa kun poltettu huomaa miehen ja alat kuvailla poltetun kehoa ja sitä, miksi oli moiseksi muotoutunut, keskeytät jännittävän kerronnan turhalla kuvailulla. Annat hyvän kuvan poltetusta, mutta tilanteen täytyy jatkua. Loput kuvailut olisit voinut liittää johonkin tulevaan, esimerkiksi siinä, kun poltetut on tapettu ja mies vielä vilkaisee niitä tai sitten sellaisessa vaiheessa, kun mies vaikka murskaa jonkin poltetun muuttuneen luun tai repii lihaksen irti jänteestä tai vastaavaa.

Harmi, että loppui kesken. Hyvin lähtee käyntiin. Toivottavasti jatkoa seuraa! :D Otin arvosanaa pois, koska et tarjonnut tappelua :D

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

August 28, 2015
Report this comment
Kiitos hyvästä palautteesta.

Paikka poltettujen kuvailulle oli tosiaan haastavaa löytää. Huomasin itsekin, että tilanne pysähtyi kuvailun kohdalla ja vei jännitystä tilanteesta.

Taistelukohtaus on jo melkein valmis, joten jatkoa seuraa lähipäivinä :D.

PS. Tuo lohikäärmepäiväkirjojen englannistettu nimi oli juurikin syynä nimen valintaan. Hyvin huomattu!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS