Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aya (Luku 1) 2015-08-22 18:11:37 Alapo80
Arvosana 
 
2.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 22, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Loviisa V!

Onko jokin syy siihen, että lataat nämä osissa? Miksi et voinut postata kaikkia kerralla? Ymmärrän, jos haluat ensin yhteen palautetta, mutta nyt latasit kaikki perä jälkeen, eli tässä ei ole tolkkua. Vaikka nämä kaikki osiot olisivat putkeen, saisi lukija paremmin kuvan tarinasta kokonaisuutena. Nyt tätä joutuu lukemaan pätkissä, ja ainakin minua se häiritsee.

Miellyttävää perinteistä fantasiaa. Minä pidin tuosta alun prologista, joskin se olisi kenties voinut olla hitusen lyhyempi.

Tuo kun sivuja puuttui, niin lausevalintasi, tarinan toisin sanoen vääristämättä tarinaa, on omituinen. Eli kun taustoja puuttuu, niin kerrotaan vääristämättä tarinaa? Eikö juuri silloin tarina saata vääristyä?

Mieti konjunktiot tarkkaan. Kuin äitinsä, ei kuten äitinsä. Kuten sopii jos puhutaan urasta tai koulutuksesta, mutta jos ollaan yhtä kuin ulkonäkö, niin silloin kuin on ainoa oikea konjunktio. Ei voi sanoa yhtä kuten.

Paljon tulee nimiä. Niitä voisi ehkä viljellä sinne tänne tarinaan.

Tässä osassa juoni ei mennyt minnekään. Avienda kuunteli, siinä kaikki. Tämä ärsyttää ja siksi nämä osiot saisivat olla paljon pidempiä.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS