Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Rakkautemme elementit
QR-Code dieser Seite

Rakkautemme elementit Hot

Rakkautemme on kuin tuli. Se palaa kiivaammin, kun ruokimme sitä intohimolla ja halulla. Se polttaa kehoamme, kun olemme yhdessä ja se antaa meille voimia yhteisessä elämässämme. Sitä tulta ei voi mikään sammuttaa ja se polttaa ikuisesti sydämessämme.

Rakkautemme on kuin ilma. Se hellii ja lohduttaa meitä, kun olemme allapäin. Se viilentää meitä tarvittaessa ja saa meidät katsomaan asioita kauempaa. Se puhaltaa kaiken pahan pois luotamme, kun olemme yhdessä. Ilman puhallusta ei voi mikään voima lannistaa ja se puhaltaa aina hengessämme.

Rakkautemme on kuin vesi. Se ravitsee meitä ja pitää meidät energisenä. Se antaa meille kosteutta, joka pitää kehomme kunnossa ja virkeänä. Sen ansiosta olemme nuoria ikuisesti yhdessä. Se vesi sykkii meidän veressämme ikuisesti ja sitä virtaa ei voi mikään padota.

Rakkautemme on kuin maa. Se pitää meidät vakaana ja tukee meitä vaikeinakin aikoina. Se pitää meidät pystyssä ja kohottaa katseemme parempaan. Yhdessä olemme täynnä rakkautta ja se puhkeaa kukkaan aina uudelleen. Mikään ei voi tätä maata järkyttää tai ravistaa ja se on ikuisesti meidän kehossamme.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Rakkautemme elementit 2017-06-30 18:36:24 Marinka
Arvosana 
 
5.0
Marinka Arvostellut: Marinka    June 30, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS