Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Rakkaus löi minua
QR-Code dieser Seite

Rakkaus löi minua Hot

Vangitsin rakkauden
Se kääntyi minua vastaan ja löi minua.
Kävelin ulkona. Vastaantulijat eivät tervehtineet minua. Satoi ja ilma muuttui yhä synkemmäksi. Oikaisin metsän läpi ja saavuin ovellesi, mutta et avannut, et ollut siellä eikä kukaan osannut kertoa missä olet. Kotiinpaluumatkalla vartijat nauroivat minua ja löivät minua kivuliaasti. Heittivät minut ojaan, ryömin ojan pohjalta kotiin nuolemaan haavojani. Mietin, miksi yritin vangita rakkauden. Kukaan ei hymyillyt eikä tervehtinyt minua.

Heittäydyin sängylle itkemään ja säälimään itseäni.
Heräsin lintujen lauluun ja auringon valoon. Nousin ja menin ulos. Kaikki tervehtivät minua. Kohtasin vartijat, jotka pahoittelivat erehdystä he olivat luulleet minua toiseksi. Saavuin ovellesi, avasit. Hukutit minut tuhansiin suudelmiin. Otit öljyvoidetta ja hieroit sen haavoilla olevaan selkääni. Linnut lauloivat kauniisti ja metsän tuoksu virvoitti sieluni.

Olin hölmö ja yritin hallita rakkautta, se kääntyi minua vastaan. Löi minut täyteen haavoja. Annoin sille vapauden ja nyt se hoitaa minua, hajuöljyn tuoksu täytti koko huoneen.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.3  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Rakkaus löi minua 2015-11-22 20:32:12 Meriläinen
Arvosana 
 
1.5
Arvostellut: Meriläinen    November 22, 2015

Kumpi tämä on, runo vai tarina? Tee päätös ja kirjoita uudelleen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Rakkaus löi minua 2015-11-21 10:44:25 E.
Arvosana 
 
3.0
Arvostellut: E.    November 21, 2015

Tämä ei ihan vielä mielestäni ole runo, mutta pidin runon raikkaan yksinkertaisesta rakenteesta, tarinasta sekä ideasta (rakkaus, joka lyö). Pidin myös öljyllä voitelusta ja haavoilla olevasta selästä. Runossa oli selkeät lauseet, mutta vielä tiivistämisen varaa. Voisi karsia runsaat minä-sanat, ne kuormittavat kertomusta, esim. kukaan ei tervehtinyt (minua), lause toimii ilman minua -sanaa. Poistaisin myös (tuhannet) suudelmat, voisit miettiä, miten saisit runosta vielä yksinkertaisemman ja eleettömämmän. Poistaisin myös selittelyn eli viimeisen kappaleen, josta voisi jättää jäljelle vain lauseen "hajuöljyn tuoksu täytti koko huoneen". (Vai onko se tuoksuöljy?)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS