Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Rakkautta Koronan aikaan
QR-Code dieser Seite

Rakkautta Koronan aikaan

Jos minulla olisi elämä, halaisin vaimoani ja lapsiani ja sanoisin: onneksi minulla on teidät. Vetäisisin mikrokännit kaverin paljussa ja yrittäisin vaikuttaa joko huolettomalta tai empaattiselta. Tajuaisin kääntää fokuksen tulevista omistuksista jo oleviin omistuksiin – maadottaisin itseni olemisen juurille.

Myisin minulle tarpeettoman liian halvalla sitä tarvitsevalle. Etsisin kaapista sen unohtuneen hierontaöljyn. Opettaisin jälkikasvulle miten nuotio sytytetään. Ajattelisin Rousseaun ajatuksia mutta jättäisin arvostelematta hänen heikkouksiaan. Voisin kommentoida Facebookiin julkaisua ja unohtaa sen sinne koska en halua lukea vastauksia.

Ehkä jopa rukoilisin. Kiittäisin.

Pienentäisin suosiolla lainalyhennysten määrää, egoa, autoilua, lihansyöntiä ja juoruilua. Seuraelämää.

Lisäisin rakastavaa puhetta itselleni ja perheelleni, dokumenttien katselemista ja dekkarien lukemista. Metsäjuoksua. Videopuheluita.

Mutta mies ei jaksa kaikkea tätä: saattaisin pössytellä mökillä. Vetää kalsarikännit ilman järviuintia. Jättää valmiiksi hyvästit koko mökille; onneksi autot ja talo jäävät.

***

Mutta kun minulla ei ole elämää, niin vituttaa kun ei pääse edes Kulta-Jaskaa vetämään. Ailaa pääsee vielä, onneksi. Kohta sekin liittyy Korona -kuoroon ja siihen loppuu pussailu. Ehdotti jo skypeseksiä. Vittu. Meen mieluummin nettiin. Sieltä saa kaiken paitsi kaljat ja röökit.

Niistän aina ennen ku meen sisälle kauppaan. Mummot häiriintyy. Paitsi se yks joka yritti halata. Mulla on yksityisyys, sitä ei ylitetä. Mua ei yks Korona pelota. Sitä voi juodakin. Mut käsiä mä pesen. En tyhmä ole. Pojallekin sanoin, mut se katto pitkään. Toivottavasti ei tarvi sanoa myöhemmin että mitä mä sanoin.

Helvetti jos ne baarit sulkee. Idioottimaista. Siellä on desit ja kaikkea eikä kukaan tuu pärskimään naamalle. Sellanen pistettäisiin heti nippuun. Hallituksella ei oo mitään luottoa ihmisen omalle järjenkäytölle. Jos kaikki pakotetaan sisälle, itsemurhia tulee enemmän mitä henkiä säästetään. Plus pahoinpitelyt ja lasten traumat. Saatana.

On Koronasta jotain hyötyäkin. Eipähän tartte mennä työkkärin typerille kursseille. Mutta sääliks käy yrittäjiä. Ostaisin paikallista jos olis rahaa. Tai ostan mä joskus tota Lindeniä - ja porilaista Muflonia. Alkoa ei parane sulkea. Sit jengi kapinoi. Varmaan ainoa syy miksi suomalaiset kapinois. Tai röökin myynti loppuis. Mäkin olen riskiryhmässä, monestakin syystä. Mut ei se Korona tänne kutoskerrokseen hyppää. Ennemmin mä hyppään alas. Jos netti katkee, sit katkee mies.

Aila, mä tulen, tahot tai et.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS