Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Turvallinen vessapaperi
QR-Code dieser Seite

Turvallinen vessapaperi

Koronavirus liittyy erittäin voimakkaasti WC-paperiin tai sen puutteeseen, maidon ja kanamunien sekä pekonin varastoimiseen.

Viimeaikaisten tietojen mukaan virus laskeutui maahan pienen pienellä avaruusaluksella. Alun perin kysymys ei ollut viruksesta, vaan avaruusolennoista joiden piti laskeutua maahan tutkimaan torikulttuuria. Kyseiset avaruusolennot ovat meidän silmissä melko pieniä, mikroskooppisen pieniä, heidän mielestä me näytämme jättiläisiltä. Eli mitä näemme, on katsojan silmissä. Joka tapauksessa kyseiset olennot tekivät suunnitelman laskeutua Kiinaan, Wuhanin ulkoilmamarkettiin eli torille. Laskeutuminen sujui erinomaisen hyvin muilta osin paitsi siltä että eräs muurahaiskäpy sattui olemaan vangittuna erään torimyyjän häkissä ja tämä häkki sattui olemaan avaruusolentojen aluksen laskeutumispaikalla. Joka tapauksessa muurahaiskävyn kohtalo oli tässä vaiheessa sinetöity, siitä oli tulossa erinomaisen miellyttävän makuista lihasoppaa sekä kitaran plektroja. Tämä kyseinen muurahaiskäpy tuli vieläpä kipeäksi viereisen häkin lepakoista joilta hän sai ilkeän nuhan. Tämä kyseinen nuha oli erittäin tarttuva näille avaruusolennoille. Muurahaiskäpy kuoli ja joutui erinomaisen suureen ja maukkaaseen soppaan joita monet paikalliset ihmiset söivät ylistäen muurahaiskävyn pehmeää ja hienostunutta makua.

Kuinka ollakaan eräs Wuhanin virologia instituutin tutkija nimeltään She Zheng-Lee söi kysestä soppaa. Avaruusolennot olivat joutuneet sattuman kaupalla hänen soppaan, She Zheng-Lee oli tunnettu lauseestaan ”laita likainen suusi suppuun”. Sattumoisin hän sanoi tuon lausahduksen eräälle ulkomaalaiselle, joka söi samaa soppaa sillä erolla että tämän sopassa ei ollut avaruusolentoja. Tämä lausahdus kuulosti avaruusolentojen korvissa suurinpiirtein seuraavalta. ”Käynnistäkää ion-moottorit, täysillä eteenpäin, äkkijarrutus ja täysi hiljaisuus, koneet seis”. Avaruusolentojen kapteeni seurasi käskyä ja seuraava tapahtui. Pieni soppapisara nousi melko nopeasti soppakulhosta ylöspäin, pisara lensi suoraan She Zheng-Leen sieraimeen.

She Zheng-Lee lähti muurahaiskäpylounaan jälkeen takaisin töihin suu tiukasti supussa, avaruusolentojen pieni lentoalus sieraimessa.

Wuhanin virologia instituutio on tunnettu turvallisuudestaan, joskin korkeinta turvallisuustasoa korotettiin hieman korkeammalle koronaviruspandemian jälkeen, vaikka se tuskin olisi ollut tarpeen koska instituutio oli jo erinomaisen turvallinen. Englanniksi tätä korkeinta tasoa kutstutaan BSL-4 eli ”Biosafety level 4” tämä BSL-4 on saanut monta uutta synonyymiä tässä tulevaisuuden maailmassa. Esimerkiksi BullShitLevel-4 vapaasti suomennettuna EiKannataKuunnellaTason4Juttuja (EKKT4J). Tänä kyseisenä päivänä Nelos-Tason-Bio-laboratoriossa käytiin läpi pienimuotoisia korjauksia ja perustarkastuksia. Käytiin läpi esimerkiksi letkujen paineistuksia ja muita tärkeitä asioita. Siinä letkujen tarkastusvaiheessa sattui käymään pieni negatiivinen vahinko, positiivinen vahinko olisi ollut ehkä parempi vaihtoehto. Nimittäin normaalisti BSL-4 sisään mennään yksi henkilö kerralla, mutta tänä päivänä She Zheng-Leen kanssa laboratoriin meni sisään myös kommunistisen Kiinan laboratoriohuoltomies.

Huoltomiehellä oli suu auki ja She Zheng-Lee ei voinut pitää omaa suutaan supussa joten hän toisti jälleen tunnetun lausahduksen, ”Käynnistäkää ion-moottorit, täysillä eteenpäin, äkkijarrutus ja täysi hiljaisuus, koneet seis”. Tällä kertaa avaruusalus joutui huoltomiehen vasempaan kämmeneen, suojapuvun ulkopuolelle. Huoltomiehellä oli tapana pitää käsiä nyrkissä, mikäli tapahtui jokin uusi, odottamaton tai jännä tilanne. Huoltopuvut oli laitettu päälle ja liitetty ilmaletkuihin ja kaikki oli juuri niin kuin pitääkin, paitsi kukaan ei huomannut avaruusalusta huoltomiehen tiukkaan yhteen puristetussa nyrkissä. Parivaljakko pääsi sisään BSL-4 laboratorion ytimeen. Huoltomies alkoi tutkimaan letkuja, jotka johtivat kammioon, jossa oli eläviä koronavirusviruskantoja. Jollain äärettömän ihmeellisellä ja mahdottomalla tavalla huoltomies sai imaistua avaruusaluksen kämmenestään suoraan koronaviruskammion sisään. Ilmeisesti kyseessä oli positiivisten letkujen liittäminen negatiivisiin letkuihin eli poistoilma sekoittui sisäänmeno ilman kanssa. Tässä vaiheessa kaikkien olisi jo pitänyt ymmärtää että suuri katastrofi uhkaa maailmaa. Mutta kukaan ei ymmärtänyt. Mikäli ihmiset olisivat tutkineet enemmän avaruusolentoja kuin pörssikurssien laskuja ja nousuja, niin tältäkin ongelmalta oltaisiin voitu välttyä. Ensimmäistä kertaa maailman tunnetun historian aikaan avaruusolennot olivat suoranaisesti hyökänneet maapalloon.

Tällä hetkellä avaruusaluksella alkoi tapahtua kummia. Nimittäin automaattinen nuhantarkastin oli havainnut aluksella olevan lepakoista johtuva vaarallinen nuha. Suojauskeinona oli aiemmin pidetty hyvänä keinona avata kaikki ovet ja tuulettaa alus. Nyt ongelmana oli se että samassa paikassa oli myös eläviä koronaviruskantoja. Whhuuuhhaaannn oli se ääni joka syntyi avaruusaluksen ovien avattua. Loppu onkin sitten historiaa. On tunnettua että avaruusolentojen, lepakoiden, muurahaiskäpyjen ja koronaviruksien ei kannata yhdistyä mikäli ei halua maailmanlaajuista pandemiaa. Näin tässä nyt vaan kävi. Tämä uusi viruskanta oli syntynyt aivan mahdottomien tulosten summana ja kysymys siis ei ole mistään laboratoriossa rakennetusta bio-aseesta vaan tyypillisen epätavallisesta sattumasta joita mahtui monta yhteen päivään. Mahdollisesti suurin sattuma oli se että huoltomies jolla oli todettu torikammo ja joka ei ollut koskaan edes käynyt Wuhanin ulkoilma marketissa oli henkilö, joka levitti virusta useisiin paikkoihin. Eli suurin piirtein näin virus mutaatioitu ja muuttui vaaralliseksi Covid-19 virukseksi. Miten virus pääsi karkaamaan BSL-4+ tasoisesta laboratoriosta on mysteeri.

Kaksi ja puoli kuukautta ensimmäisten koronavirus tapauksien jälkeen on tullut selväksi monta asiaa ihmisten käyttäytymismalleista. Tiedetään että WC-paperi auttaa turvallisuuden tunteen tasapainottamisessa. Kananmunien syönti käristetyn pekonin kera kertoo status quosta ja siitä että henkilö jonka asuintiloissa tuoksuu aamiaispekoni, on järkevä ja vastuullinen henkilö jolla on oletettavasti myös WC-paperia varastossa. Sekä siitä että näiden henkilöiden ruokavalioon kuuluu vanhanaikainen kunnon räiskäle joka tehdään hieman vanhaan ja happamaan maitoon, niinkuin se on aina ennenkin tehty.

---OOO---

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Turvallinen vessapaperi 2020-03-18 21:11:03 Arto J. Syfilis
Arvosana 
 
4.0
Arvostellut: Arto J. Syfilis    March 18, 2020

Nerokasta. Tarina kosketti minua henkisesti ja fyysisesti. Älä koskaan lopeta, äläkä koskaan alistu. NE haluavat sinun tekevän niin.

Omistajan vastaus

Kiitos kommentista/arvostelusta Herra Syfilis. Räiskäleet kannattaa paistaa noin nelos- ja vitos asteikon välissä mikäli omistaa kuusiasteisen sähköhellan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS