Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Mahdollisuus
QR-Code dieser Seite

Mahdollisuus

Tässä vielä yksi vanhoista teksteistäni. Synkkä tämäkin on.

....

Seisoin jyrkän kallion reunalla katsellen alas. Vastustin ääntä päässäni. Ääntä, joka käski minun ottaa vielä yksi askel. Askel kohti tuntematonta. Halusin elää. Halusin tuntea. Halusin vain olla olemassa. Kaikki koruni, vaatteeni, olemukseni. niillä halusin peittää itseni. Nyt seisoin jyrkänteellä päälläni liian iso t-paita ja kuluneet verkkarit. Nyt suojanani ei ollut mitään. Mikään ei estänyt tuulta leikkimästä ihollani, pujottautumasta hiuksiini. Hiukseni olivat auki. Ne lentelivät ympärilläni, kuin leikkien 
liekkejä. Vapaina ja villeinä.

Kyyristyin. Istahdin reunalle ja katsoin alas. Olinko tosiaan hyppäämässä? Olin. Olin kyllästynyt tähän kaikkeen ja en. En todellakaan aikoisi hypätä. Päässäni oli kaksi ääntä. Ajatukseni, jotka riitelivät, sitten kuului kolmas ääni. Ääni, joka sanoi halunneensa vain olla joku. Se ääni, joka oli koko idean takana. Hän joka oli niin epätoivoin ettei enää jaksanut.

Suljin silmäni vaimentaakseni äänet. Ne eivät lähteneet. Eivät olleet koskaan lähteneet, sillä ne olivat aina seuranani. Ne olivat osa minua ja minun oli vain opittava elämään niiden kanssa. Miten? Kun toinen sanoo kyllä ja toinen ei ja kolmannelle on ihan sama.

Avasin silmäni ja katsoin jälleen alas. Meri vaahtosi kallioita päin. Nousin ja astuin askeleen taaksepäin. Päässäni soi vain yksi ajatus. Vain yksi. Se olisi liian itsekästä. Astuin toisen askeleen poispäin. Halusin elää. Elää ja olla joku, jos vain saan siihen mahdollisuuden.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Mahdollisuus 2019-08-04 19:18:47 Aloittelija
Arvosana 
 
3.5
Aloittelija Arvostellut: Aloittelija    August 04, 2019
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joo tätä voi kyllä kutsua synkäksi mutta lopussa on valonpilkahdus

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS