Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Tyhjyys sisällä
QR-Code dieser Seite

Tyhjyys sisällä

Mikä on tarpeeksi? Kun loppuen lopuksi mikään ei ole tarpeeksi. Sillä ei ole mitään väliä kuinka paljon haluaa auttaa ja olla läsnä. Aina kuitenkin jää jotain tekemättä, jotain sanomatta. Kaikki on turhaa, joka tapauksessa.
Tuijotan valkoista arkkua. Siellä hän on. Onko hän kuihtunut jo? Kuinka paljon hän on muuttunut siitä kun hänet viimeksi näin? Katson ympäröiviä ihmisiä. Osa näyttää murtuneilta ja osa välinpitämättämiltä. Kameran valo välähtää. Mitä se ikuistaa? Kyyneliä, murhetta vai vain tuskaa.
Onko tämä vain kaunista vai ajan tuhlaamista? Ruumis arkussa on vain tyhjä kuori. Missä hän nyt on? Täällä meidän kanssa? Katsomassa kuinka me murrumme toistemme kanssa. Tuemme toisiamme tuntematta toisiamme. Halaaminen ja kätteleminen, miksi meidän tarvitsee koskea toisiamme? Puhua niinkuin ymmärtäisimme mitä toinen käy läpi. Ehkä hän ei tunne mitään. Ehkä hän on täysin palasina sisältään.
Arkku nostetaan autoon. Katson kun auto ajaa ohitseni. Kuski nyökkää minulle. Tuoko se lohtua? Ymmärtääkö hän oikeasti? Onko hän itse käynyt läpi tämän? Sitruunaperhonen lentää ohi talosta.
Haluaisin uskoa mutta mihin? Mikä uskoista on oikea?

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Tyhjyys sisällä 2019-05-03 14:43:09 Antero
Arvosana 
 
5.0
Antero Arvostellut: Antero    May 03, 2019
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Paljon ajattelemisen aihetta lyhyessä tekstissä. Luin läpi moneen kertaan.
Kiitos kirjoittajalle.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS