Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Raunio
QR-Code dieser Seite

Raunio

Sieluuni sattuu, se vuotaa verta. Purista sydäntäin, tukahduta se. Onni on vain hiillos, mikä hädin tuskin kytee. Olen raunio. Huudan, mutta en saavuta ketään. Miksette kuule? Uskoni horjuu, tahdon vapauteni. Maisema niin synkkä, ei aurinkoa horisontissa. Kävelen polttavassa tervassa. Se on kitkerää ja se on tukahduttavaa. Tahdon vain rauhan ja kenties pelastusköyden. Joukkoni niin uupuneet, minuun niin pettyneet ja toivonsa menettäneet. Väsyneenä selkänsä kääntää ja yrittää vain sietää tuskaani. Ei ole edes yhtä urheaa sotilasta, joka jäisi luokseni. Olisitko lähimmäiseni?
En tiedä mitä oikea rakkaus on. Haluan sen kokea, mutta en tahdo ketään tervaan mukaani kiskaista. Korvani muuttuvat tahmeiksi ja silmäni muuttuvat mustaksi. Olen syvällä, niin helvetin syvällä. Kaikista pahinta on kuitenkin yhä olla elossa. En tarvitse vielä loppua ja silti sen perään vain kurotan. Tukehdun kuolematta, hengitän elämättä. Kuihdun kuoressani ylöspäin vielä yrittäessäni. Se on kuitenkin turhaa, mutta tahdo en epätoivoisesti pohjaan vajota.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Raunio 2018-08-23 17:31:39 Zanza
Arvosana 
 
4.0
Zanza Arvostellut: Zanza    August 23, 2018
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

En voi sanoa muuta kuin WOW, mielestäni erittäin hyvä teksti, joka ainakin iski minuun täydestä. Ehkä siksi, että samaistuin tekstiisi. Kiitos tekstistäsi ja enköhän vielä eksy uudestaankin tekstejäsi lukemaan!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS